Arădeanca Corina Crișan, aleasă în conducerea Societății Române de Medicină Legală

Arădeanca Corina Crișan, aleasă în conducerea Societății Române de Medicină Legală

Arădeanca Corina Crișan a fost aleasă în conducerea Societății Române de Medicină Legală.

În cadrul adunării generale, vineri, 26 iulie, a avut loc alegerea membrilor consiliului director, respectiv: președinte, vicepreședinte, 3 membri, trezorier și secretar, Corina Crișan fiind aleasă pe poziția de membru asistent în conducerea Societății de Medicină Legală din România.

Corina Crișan este medic primar de medicină legală, expert medico – legal cu competenţa de gradul I în cadrul Serviciului Judeţean de Medicină Legală Arad, licențiat în științe juridice, atestat în managementul serviciilor de sănătate și lector universitar în cadrul Facultății de Științe Juridice, Medicină și Medicină Dentară, Universitatea de Vest “Vasile Goldiș” Arad.

„Mulțumesc tuturor colegilor mei, medicii legiști din toată țara, care, astăzi, mi-au acordat votul de încrederere pentru funcția din conducerea Societății de Medicină Legală din România. Mă simt onorată de această încredere, care totodată, mă responsabilizează. Mă bucur că am reușit să punem Aradul pe harta Rețelei Naționale de Medicină Legală.”, a declarat Corina Crișan (foto).

Foto: Arhivă

  1. Aha, răsplată pentru testele de drog, de la ale lui Mladin, făcute la Medicina Legală, în care acestea au ieșit negative, față de cele făcute la Spital ?
    Ca să i se dea cu fit Doamnei Polițiste care l-a reținut ?
    Dnei Polițiste i se face dosar la DNA, în timp ce dna Crișan e înaintată în funcție …
    Vi se pare „o pură întâmplare ” ?

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.