Arădeanul Dennis Man, dorit de o echipă din Rusia dispusă să plătească MILIOANE de euro

Arădeanul Dennis Man, dorit de o echipă din Rusia dispusă să plătească MILIOANE de euro

Rușii ar putea plăti pentru arădeanul Dennis Man mai puțin de jumătate din suma refuzata anul trecut de patronul FCSB pentru vedeta sa.

FK Rostov este noua echipă interesată de Dennis Man. Clubul din prima ligă rusă de fotbal, antrenat de Valeri Karpin, îl urmărește pe internaționalul român pentru a-și întări compartimentul ofensiv.

Conform sport.ro, rușii ar fi dispuși să achite pentru transferul lui Man 5 milioane de euro, plus să mai promită alte 3 milioane ca bonusuri de performanță și să lase FCSB-ului 15% dintr-un viitor transfer.

Gigi Becali însă, nu se lasă convins de această ofertă.

Echipa din nordul Marii Negre, din orașul aflat pe fluviul Don, la 1.100 de kilometri de București, a terminat sezonul trecut pe locul al cincilea în Rusia, după Zenit, Lokomotiv Moscova, FC Krasnodar și ȚSKA Moscova, și a fost eliminată în turul 3 al preliminariilor Europa League, de către Maccabi Haifa, în același tur în care și FCSB a părăsit competiția.

Pentru „galben-albaștri” au mai jucat românii Andrei Prepeliță, Răzvan Cociș și Sorin Ghionea, dar și Miha Mevlja, fostul fundaș al lui Dinamo, vândut ulterior la Zenit St. Petersburg.

Clubul joacă pe Rostov Arena, un stadion de 270 de milioane de euro și cu 45.000 de locuri, construit pentru CM 2018, și este finanțat de către Rostov Oblast, al cărui steag are chiar culorile României, albastru-galben-roșu.

În ultimii ani, Dennis Man (22 ani) a mai fost urmărit de Norwich, Feyenoord, Monaco, Birmingham, Anderlecht, AS Roma, Atalanta și Sampdoria, dar sumele cerute de Gigi Becali, între 15 și 25 de milioane de euro, au descurajat echipele interesate să facă o oferta concreta.

Conform site-ului de specialitate wwww.transfermarkt.com, Man este cotat la 5 milioane de euro. De-a lungul carierei, jucătorul care poate juca extremă dreapta, mijlocaș ofensiv si atacant, a evoluat pentru UTA Arad (2015-2016) si FCSB (2016-2020).

Man are 19 selecții pentru naționala U21, cu care a ajuns până în semifinalele Euro 2019 și cu care va participa la Euro 2021 si la JO de la Tokyo, dar și 6 prezențe la reprezentativa de seniori a României.

Sursă: sport.ro

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.