Aradul frumos: Crăciunul în luna lui cuptor, la Primăria Municipiului Arad (GALERIE FOTO)

Aradul frumos: Crăciunul în luna lui cuptor, la Primăria Municipiului Arad (GALERIE FOTO)

Da, ați văzut bine: Deși suntem în luna iulie, în curtea Palatului Administrativ e împodobit bradul!

Unul de probă, artificial, ca să fie bine, ca să nu fie rău. Cel puțin așa ne asigură primarul Călin Bibarț, fidel, iată, proverbului potrivit căruia omul gospodar își face iarna car și vara sanie.

„Nu, n-a venit Crăciunul, dar ne pregătim! Nu mai tăiem pădurea și… evităm eternele discuții! Am decis achiziționarea unui brad artificial. Unul frumos, de durată, din elemente demontabile, îmbodobit din belșug cu mii de luminițe cu leduri și alte ornamente, cu o înălțime de 20 de metri și o bază de 7 m, căruia îi este acordată o garanție de 10 ani! Acum doar probăm modelul la scară redusă… Așteptăm opinii!”, anunță primarul Călin Bibarț.

Așadar, exprimați-vă opiniile, stimați concetățeni!

Foto: Calin Bibart

  1. pieton intepat 8 iulie, 2021, 1:06 pm

    Tot de proba daca am da cu insecticid prin primarie cu o drona asa la nivel mic, macar la anul stim daca are efect din avion. Probabil daca proba e facuta cu un an inainte avem sanse mari la anul sa nu fim atat de supti, oricum fiind deja la facturi.

    Raspunde
  2. […] post Aradul frumos: Crăciunul în luna lui cuptor, la Primăria Municipiului Arad (GALERIE FOTO) appeared first on […]

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.