ATENȚIE! Acces restricționat pe pasarela pietonală din Aradul Nou

ATENȚIE! Acces restricționat pe pasarela pietonală din Aradul Nou

În urma unei întâlniri între reprezentanții Primăriei Municipiului Arad și cei ai Companiei Naționale Căi Ferate „CFR” S.A. București, Sucursala Regională Căi Ferate Timișoara, s-a hotărât ca accesul pe pasarela din stația CFR Aradul Nou să fie interzis din motive de siguranță, informează Municipalitatea într-un comunicat de presă.

„Cetățenii vor avea la dispoziție trecerea la nivel cu calea ferată, amenajată în dreptul străzii Steagului. Această amenajare va funcționa provizoriu până la finalizarea noii pasarele ce va asigura accesul spre cartierul Sânnicolaul Mic, prevăzută a se realiza odată cu implementarea proiectului Modernizarea liniei feroviare Caransebeș – Timișoara – Arad”, se arată în comunicat.

Potrivit autorităților, la ora actuală este în curs de avizare proiectul pentru autorizarea lucrărilor de desființare a construcțiilor existente pe acest tronson, inclusiv pasarela din stația Aradul Nou a cărei stare tehnică precară impune intervenția în regim de urgență în vederea eliminării pericolului de afectare a liniei ferate, dar mai ales pentru a preveni unele situații nedorite.

  1. […] Citeste articol integral Sursa & Foto Credit- “newsar.ro” […]

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.