Au fost prinși bărbații bănuiți că au dat spargerea de la bijuteria Iosa

Au fost prinși bărbații bănuiți că au dat spargerea de la bijuteria Iosa

Doi bărbați bănuiți că au dat spargerea de la bijuteria Iosa, în noaptea de 14 spre 15 mai, au fost reținuți de oamenii legii și arestați pe o perioadă de 30 de zile.

Potrivit Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Arad, în noaptea de 14 spre 15 mai, polițiștii arădeni au fost sesizați despre un furt, dintr-un magazin de bijuterii, din municipiu. A fost constituită o echipă de cercetare complexă, formată din polițiști ai Serviciului de Investigații Criminale, Poliția Municipiului Arad, Serviciul Criminalistic și alți specialiști.

„În urma administrării probatoriului, au fost puse în aplicare 4 mandate de percheziție domiciliară, 2 în localitatea Onești (jud. Bacău) și 2 în municipiul Oradea (jud. Bihor). În colaborare cu polițiștii S.I.C., din județele Bacău și Bihor, au fost ridicate, din cele 4 locații, aproximativ 60.000 de lei, articole pirotehnice, bijuterii din metal, posibil confecționate din metal prețios, precum și obiecte vestimentare care ar fi putut fi folosite la furturile din două magazine de bijuterii, din Arad și Oradea”, transmite IPJ Arad.

În data de 27 iunie au fost aduși pentru audieri doi bărbați, de 50 și 51 de ani, bănuiți de comiterea faptelor, unul din Oradea (județul Bihor) și celălalt din Onești (județul Bacău). Cei doi au fost reținuți, iar astăzi, 28 iunie 2024, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Oradea a dispus arestarea lor preventivă pentru 30 de zile, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.