Barometrul (ne)oficial al politicii arădene: Cum stau partidele în ultimul SONDAJ de OPINIE realizat la Arad

Barometrul (ne)oficial al politicii arădene: Cum stau partidele în ultimul SONDAJ de OPINIE realizat la Arad

Cum 2019 şi 2020 sunt doi ani electorali, partidele încearcă încă de pe acum, cu ajutorul unor sondaje de opinie, să vadă cum stau în ceea ce priveşte intenţia de vot a cetăţenilor.

NewsAr.ro a intrat, neoficial desigur, în posesia rezultatelor ultimului sondaj realizat la Arad de un important institut naţional de sondare a opiniei publice.

Potrivit acestuia, în municipiul Arad trei partide se situează între 20 şi 30 la sută. Este vorba, desigur de PNL, care e mai aproape de 30 la sută, şi de USR şi PSD care – oarecum în marja de eroare – îşi împart cea de a doua poziţie.

Plutonul celorlalte partide e mult în urmă, UDMR şi ALDE gravitând în jurul a 5 – 6 la sută. ALDE stă mai bine în judeţ, dar surprinde, totuşi, procentul scăzut de la municipiu. Celelalte partide, în frunte cu PMP, ajung aproape să nu mai conteze.

În judeţ, cireaşa de pe tort o împart PNL şi PSD, urmate de ALDE. USR şi UDMR contează şi ele în ecuaţie, în timp ce alte partide nu se regăsesc, având procente nesemnificative.

Foto: Arhiva (rol ilustrativ)

  1. In municipiu Alde are peste 40%. Mi-a spus mie Pistru.

    Raspunde
  2. Aiurea! N-a făcut nimeni niciun sondaj. E un fake al orlandezilor, ca să mai spele imaginea murdărită (da’ rău de tot!) a USoros-istilor, după cacealmaua cu semnăturile. Nu vă crede nimeni, băi fraierilor!

    Raspunde
  3. PSD va castiga detasat!

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.