Bibarț se ține tare: Deocamdată nu va negocia cu nici un partid

Bibarț se ține tare: Deocamdată nu va negocia cu nici un partid

Primarul Călin Bibarț a anunțat astăzi, într-o conferință de presă, că nu va negocia configurarea majorității din Consiliul Local Municipal mai devreme de toamna acestui an.

Am făcut o scurtă analiză a alegerilor. Din punct de vedere administrativ doresc să le mulțumesc tuturor celor implicați în acest proces complex. Vreau să subliniez faptul că Primăria are doar un rol strict administrativ în organizarea alegerilor, respectiv se asigură că secțiile de vot sunt pregătite pentru ziua scrutinului, dar nu are nicio implicare în desfășurarea efectivă a acestuia, astfel că unele mici sincope înregistrate nu doar în Arad, nu au depins de noi”, a spus, inițial, Călin Bibarț, după care a pus punctul pe i:

Am făcut de asemenea, o scurtă trecere în revistă a rezultatelor și a unor promisiuni pe care unii competitori le-au făcut în această campanie. Îi aștept în luna octombrie  să se prezinte în Consiliul Local, să fie validați consilieri și să rămână aici, nu să fugă în Parlament. Sunt interesat să văd cum vor implementa promisiunile făcute în timpul campaniei electorale, unele de-a dreptul exagerate. Și cu toate acestea pe unii au reușit chiar să-i convingă. Abia aștept să ni se alăture pentru a ne demonstra că nu au mințit oamenii. Nu în ultimul rând, am vrut să subliniez că nu sunt de acord cu nici o negociere politică în acest moment pentru majorități în Consiliu, oricum nu mai devreme de 27 septembrie, când, conform legii, vor începe validările mandatelor noilor consileri.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.