Ce este varianța și de ce contează?

Ce este varianța și de ce contează?

În lumea sloturilor, variația se mai numește volatilitate și este o modalitate de a descrie cât de des plătește un slot și mărimea medie a premiilor. Două sloturi online pot avea același Return to Player, dar moduri foarte diferite de plată. Luați sloturi de volatilitate scăzute precum Blood Suckers sau Jimi Hendrix. Nu veți câștiga averi, dar nici nu va trebui să așteptați mult timp pentru ca o victorie să vină.

La celălalt capăt al scalei se află sloturile pe care le-am menționat mai sus. Ca și loto, cu sloturile online cu cea mai mare varianță, majoritatea banilor premiați vor fi plătiți în bucăți mari, dar mult mai rar.

Fiecare ventilator al sloturilor este diferit, de aceea avem mii de sloturi cu o gamă largă de volatilitate. Unora ne place să jucăm pentru visul câștigurilor care se schimbă viața. Alții doar adoră să obțină un câștig pe tablă la fiecare câteva rotiri. Cai pentru curse!

La un capăt al spectrului de varianță este blackjack, iar la celălalt, Mega Moolah! Da, suntem niște sloturi de varianță ridicată și avem câteva frumuseți cu multiplicatori de monstru pe care îi poți juca de la doar câțiva cenți. Dacă răbdarea este numele tău și jocul pentru victorii epice este jocul tău, citește mai departe….

Iată care sunt cele mai bune 5 sloturi cu varianța bună

Acestea sunt primele cinci cele mai bune sloturi pentru variații mari pentru 2020, fără îndoială.

1 – Dead or Alive

Un slot online clasic cu variații mari, slotul Netent’s Dead sau Alive se bazează pe acele haiducii celebre obraznice din toate timpurile.

Acest slot extrem de volatil, care este un favorit ăn topuri, vine completat cu o caracteristică Free Spins, care plătește până la 29 de rotiri gratuite, cu toate câștigurile dublate atunci când va intra în joc funcția Sticky Wilds. Pentru asta merită să mergeți pe partea greșită a legii.

Orice joc în care poți câștiga miza de până la 12.000 x pe fiecare rotire gratuită. Trebuie să merite un spin, nu?

2 – Rise of Olympus

Nicio listă de top de nu este completă cu un joc de grilă, iar acesta de la PlaynGO are o cantitate de 500 de lire sterline pentru apucături și un multiplicator maxim de 5.000x. Rotiți „tambururile” și potriviți simbolurile câștigătoare pentru a declanșa victorii în cascadă. Cu fiecare, creșteți un metru de multiplicare a picăturii în sus și creșteți câștigurile. Intrați în jocul Free Spins și multiplicatorul de picături devine de două ori mai frumos.

Acest efort superb grecesc are, de asemenea, caracteristici strălucitoare, începând cu bonusul Mâna lui Dumnezeu. În această trăsătură de amenințare triplă, dumnezeii pot zap simboluri, le puteți transforma în simboluri cu plată mai mare și adăugați mai multe wilds.

3 – Cleopatra

Unul dintre cele 6 jocuri din seria Cleopatra, poți juca acest joc de 20 de linii de la doar 1p la rotire. Dar, cu o plină de 10.000 de monede pentru 5 simboluri Cleo, această fostă legendă terestră are buzunare adânci și trebuie doar să găsești cheia pentru a le alege!

Volatilitatea începe cu adevărat în momentul în care ați lovit jocul Free Spins. Land 3 sau mai multe împrăștieri pentru a declanșa 15 rotiri gratuite în cazul în care toate câștigurile bara simbolul Cleopatra sunt triplate. Kicker este capacitatea de a retrigger până la 180 de rotiri gratuite. Câștigurile uriașe de 10.000x cu plata, 180 de rotiri gratuite și câștigul maxim de 250 de lire sterline sunt un combo ucigaș, care a ajutat să facă din slotul Cleopatra al IGT unul dintre cele mai îndrăgite sloturi cu variații înalte.

4 – Cash of Kingdoms

Doar 15 linii de plată aici, dar băiete, le fac pe fiecare să conteze! O distribuție de basm de cavaleri, elfi și troli sunt fața prietenoasă a acestui caper de desene animate, dar se întâmplă multe altele sub suprafață. Artizanat de Slingshot Studios și lansat de Microgaming (care știu un lucru sau două despre sloturile cu variații mari), Cash of Kingdoms are un RTP la îndemână de 96,28%, dar spune doar jumătate din povestea modului în care acest joc plătește.

Cinci dintre cele mai mari plată de simboluri ar putea să vă pună doar 150x, dar Wilds joacă un rol important cu wilds stivuite pe anumite role care declanșează funcția Invading Wilds ™, producând un potențial câștig de monstru. Joacă gratuit la această frumusețe și vezi o volatilitate ridicată în acțiune!

5 – Viking Runecraft

Un alt slot grilă din stabilul Play, GO, Viking Runecraft este unul dintre cele mai mari sloturi de varianță din Marea Britanie. Cu atât de multe caracteristici, veți avea nevoie de un set de rulouri doar pentru a le decoda, dar sucul merită stors!

Veți scoate 1.000 de monede pentru 15 simboluri de ciocan, dar câștigurile de la tabla de plată sunt doar hors d’oeuvre. Ștergeți un model pentru a trece la nivelul următor și zeii norvegieni precum Thor vă vor face duș cu o serie de sălbatici. Funcția rară Rägnarok este vedeta emisiunii. S-ar putea să ai nevoie de răbdarea zeilor, dar remunerația de 5.000x va merita. Factorul în bonusul unic de creștere Valhalla și este ușor de observat de ce acest slot cu variații mari își câștigă locul pe această listă.

Loading...

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.