Cine a câștigat alegerile la Arad. Rezultatele conform numărătorii paralele (UPDATE)

Cine a câștigat alegerile la Arad. Rezultatele conform numărătorii paralele (UPDATE)

NewsAr.ro vă va ține la curent pe parcursul acestei seri și nopți în ceea ce privește rezultatele alegerilor locale și europarlamentare din județul Arad.

Pentru a fi cât mai prompți în ceea ce privește oferirea de informații, vom face publice mai întâi rezultatele numărătorii paralele pe care o fac partidele politice. Atenție: Unele rezultate anunțate vor fi, probabil, inexacte, urmând să fie corectate în urma apariției rezultatelor oficiale.

De remarcat, că la fel ca și la precedentele alegeri, mulți alegători au preferat să stea acasă și să nu-și exercite dreptul constituțional de a vota, ceea ce face ca rezultatele să depindă mult de capacitatea de mobilizare a membrilor și simpatizaților partidelor implicate în cursa electorală.

UPDATE 1: Potrivit numărătorii paralele a partidelor, PNL ar fi câștigat alegerile la Ineu, Moneasa și Bata, în timp ce PSD ar fi câștigat la Bârzava, Vărădia de Mureș, Pilu și, surpriză, la Livada și Chisindia.

UPDATE 2: Potrivit numărătorii paralele, PNL ar fi câștigat și la Nădlac, unde Mircea Onea l-ar fi învins pe Ioan Radu Mărginean. Apare și primul primar de la AUR, la Păuliș, în persoana lui Saul Sigheti!

UPDATE 3: PSD a câștigat și la Bârsa, unde fostul primar liberal a pierdut în fața social-democratei Luminita Toma. Șilindia și Seleuș rămân ale liberalilor.

UPDATE 4: La Șofronea a câștigat PSD: Ranca Dacian. La Olari și Covăsânț au câștigat liberalii.

UPDATE 5: PNL ar fi câștigat și la Sebiș și Pecica, în timp ce PSD și-a menținut primarii la Pâncota și Tîrnova. Și la Curtici ar fi câștigat Bogdan Ban (PNL).

UPDATE 6: Comunele Ghioroc și Buteni rămân ale liberalilor.

UPDATE 7: Avem și primul candidat independent, la Hălmagiu: Gheorghe Dărău, care și-a păstrat funcția susținut de PNL.

UPDATE 8: PNL ar fi câștigat și la Vladimirescu, Vinga și Tauț.

UPDATE 9: PSD a câștigat la Dezna iar PNL la Zimandu Nou.

UPDATE 10: Una dintre cele mai mari comune din județ rămâne la PNL: Șiria, unde Valentin Bot ar fi câștigat un nou mandat de primar. Și Emilia Brăneț (PNL) își păstrează fotoliul de primar la Șagu.

UPDATE 11: Florin Pera (PSD) a câștigat un nou mandat în fruntea Lipovei. La Șicula, Nuțu Valea, fost viceprimar independent, a câștigat alegerile din partea PNL.

UPDATE 12: La Archiș a câștigat Nicu Valea (PSD) iar la Beliu Emanuel Coraș (PNL). La Pleșcuța a câștigat tot PNL (Viorel Marius Groza).

UPDATE 13: PNL a câștigat alegerile pentru funcția de primar și la Birchiș, Iratoșu și Gurahonț.

UPDATE 14: La Șeitin alegerile au fost câștigate de Dorin Florea (PSD). La Șiștarovăț a fost votat primar tot un social-democrat, Alex Demian.

UPDATE 15: La Hălmăgel a câștigat Nicolae Golea (PNL).

UPDATE 16: Ioan Vodicean a câștigat un nou mandat de primar al comunei Săvârșin.

UPDATE 17: La Șimand ar fi câștigat Florin Dema.

UPDATE 18: Călin Bibarț și Iustin Cionca, ambii de la PNL, sunt la un pas de a câștiga noi mandate în fruntea Primăriei Municipiului Arad și a Consiliului Județean Arad, potrivit numărătorii paralele a partidelor.

Bibarț este urmat îndeaproape de Adrian Wiener (USR – Dreapta Unită). Pe locul al treilea s-a clasat candidatul PSD Ilie Cheșa.

La Consiliul Județean, Iustin Cionca este urmat de Mihai Fifor (PSD), Florin Galiș (AUR) și Răzvan Anghel (USR – Dreapta Unită).

UPDATE 19: PNL a câștigat și la Almaș, Bocsig, Cărand, Cermei, Conop, Fântânele, Frumușeni, Grăniceri, Hășmaș, Ignești, Iratoșu, Macea, Olari, Petriș, Sântana, Semlac, Sintea Mare, Socodor, Vârfurile,Zădăreni, Zărand și Zerind.

UPDATE 20: PSD a mai câștigat la Apateu, Brazii, Craiva, Felnac, Pilu și Secusigiu.

UPDATE 21: Surpriză la Chișineu Criș, unde candidații PNL și PSD au fost surclasați de Ovidiu Guleș (REPER).

UPDATE 22: La Dieci a câștigat candidatul PRO România Ștefan Galea iar la Mișca Mate Pallagi de la UDMR.

Citește și:

Bibarț și Cionca, aproape de un nou mandat

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.