Circulația pe drumul Seleuș – Șicula va fi deviată

Circulația pe drumul Seleuș – Șicula va fi deviată

Circulația pe drumul Seleuș – Șicula va fi deviată.

La cererea constructorului, circulația rutieră pe Drumul Județean Seleuș – Șicula, aflat în prezent în curs de modernizare, va fi deviată pe ruta Seleuș – Ineu-Șicula. Restricția de circulație va intra în vigoare joi, 26 septembrie, în intervalul orar 8 -20.

Prin această solicitare, firma constructoare dorește să aibă un flux continuu de lucru, pentru realizarea unei lucrări de calitate, în conformitate cu cerințele rutiere actuale. Pe parcursul perioadei de restricționare a circulației, lucrările vor fi semnalizate corespunzător.

„Orice lucrare amplă, de calitate, poate crea disconfort. Și modernizarea drumului Seleuș – Șicula se încadrează în această categorie, dar trebuie să înțelegem că pentru a avea o lucrare de calitate trebuie să facem și sacrificii, așa cum este restricționarea temporară a circulației pe acest tronson și devierea prin Ineu. Sper ca toți cei care tranzitează acest drum să ne înțeleagă, să accepte această decizie”, a afirmat Răzvan Cadar, vicepreședinte al Consiliului Județean Arad.

Drumul Seleuș – Șicula are o lungime de 6,3 kilometri, valoarea lucrării de modernizare este de 10 milioane de lei, iar finanțarea este asigurată din fondurile proprii ale Consiliului Județean Arad.

Sursa foto: CJA

  1. […] Citeste articol integral Sursa & Foto Credit- “newsar.ro” […]

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.