Competiție cu premii între locatarii de la blocuri

Competiție cu premii între locatarii de la blocuri

Uniunea Locală a Asociațiilor Locative (ULAL) Arad, în parteneriat cu Primăria Arad, anunță organizarea evenimentului anual Ziua Administratorului.

Aceasta va avea loc miercuri, 21 august 2024, începând cu ora 18, la Ștrandul Neptun din Arad.

„Ziua Administratorului este o ocazie specială dedicată recunoașterii, celebrării muncii și devotamentului administratorilor de asociații de proprietari. Acest eveniment oferă o platformă pentru a aduce în prim-plan eforturile lor esențiale în întreținerea și îmbunătățirea calității vieții în comunitățile noastre”, a declarat Anca Herbei, președintele ULAL Arad.

Ca parte a festivității, organizatorii vor acorda premii pentru categoria „Bunul Gospodar”, recunoscând asociațiile de proprietari care au excelat în implementarea unor proiecte majore de îmbunătățire și întreținere a clădirilor și spațiilor comune, cum ar fi:

  • Zugrăvirea Casei Scării: Aspectul și întreținerea spațiilor comune sunt esențiale pentru o comunitate primitoare.
  • Înlocuirea Ușilor și Geamurilor: Modernizarea și securizarea imobilelor contribuie la creșterea confortului și a siguranței locatarilor.
  • Amenajarea Spațiilor Verzi: Crearea și întreținerea unor spații verzi bine îngrijite încurajează socializarea și bunăstarea locuitorilor.
  • Înlocuirea Acoperișului: Reparațiile și modernizările la nivelul acoperișurilor sunt cruciale pentru protejarea imobilelor împotriva intemperiilor.
  • Instalarea sistemelor de supraveghere: Implementarea sistemelor de supraveghere video reprezintă o investiție valoroasă pentru asociațiile de proprietari, oferind un nivel suplimentar de siguranță și protecție, îmbunătățind calitatea vieții locatarilor și contribuind la crearea unei comunități mai unite și mai sigure.

De remarcat, că asociațiile interesate sunt invitate să se înscrie la acest eveniment prin depunerea unei cereri scrise, însoțită de fotografii relevante ale imobilului încărcate pe un stick, la sediul ULAL Arad de pe Str. George Coșbuc, nr. 33. Termenul limită pentru înscriere este 14 august 2024.

„Vă invităm să participați la acest eveniment pentru a celebra implicarea proprietarilor și a administratorilor sub coordonarea președinților și pentru a împărtăși bunele practici în gestionarea proprietăților”, a mai spus Anca Herbei, președintele ULAL Arad.

  1. […] Citeste articol integral Sursa & Foto Credit- “newsar.ro” […]

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.