Componența noului Consiliu Județean Arad

Componența noului Consiliu Județean Arad

Președintele Consiliului Județean Arad a înmânat certificatele care atestă mandatele noilor consilieri județeni.

Componența noului Consiliu Județean, care își va intra în atribuții în toamnă, este următoarea: 14 consilieri PNL (inclusiv președintele CJA, care are și calitatea de consilier județean, deci cu drept de vot), 9 PSD, 5 AUR, 3 Alianța Dreapta Unită (ADU) și 2 UDMR.

După ce miercuri consilierii PSD și AUR au primit din partea președintelui Iustin Cionca certificatele de mandat, joi, a fost rândul consilierilor PNL, UDMR și ADU să intre în posesia actului care atestă calitatea de ales județean.

În urma alegerilor locale din data de 9 iunie, pentru Consiliul Județean, PNL a obținut 70.474 voturi, PSD 46.822, AUR 27.349, ADU 15.761, UDMR 12 831, aceste partide întrunind pragul electoral.

„Continuăm să lucrăm cu actualul Consiliu Județean, deoarece învestirea noului Consiliu va avea loc în toamnă. În întâlnirile de ieri și de astăzi, cu grupurile politice care vor face parte din Consiliul Județean, am dorit nu doar să le înmânez nominal certificatele doveditoare ale alegerilor, ci și să le expun perspectiva Consiliului Județean, mai ales în domeniul investițiilor, a proiectelor accesate. Cred că, în aceste trei luni, până la învestire, noii consilieri se vor familiariza cu mecanismele administrative și odată cu prima ședință să aibă deja o privire de ansamblu asupra activității Consiliului Județean”, a declarat Iustin Cionca, președintele Consiliului Județean Arad.

Foto: Arhibă, caracter ilustrativ

  1. Off-topic,dar ma irita f.mult domnule ales de mine!!-la Dinamo langa spalatoria lui-Tica muzica la maxim vineri noaptea ora 02 aproape!-nu putem dormi cu geamurile deschise ,UNDE ne aflam-in jungla?casa ordinarilor si a ordinarelor de Chekeci-NU se poate starpi?au pile sau CE au??vreti o televiziune ori TOATE site-urile umplute de aceste specimene nesimtite???am inteles ca amenzi au platit o groaza-dar linistea noastra???Aaaa…au bani ORDINARII?NESIMTITII?-avem copii mici la case si blocuri-i mai suportam MUUUULT?Alooo-Sectia 1..??

    Raspunde
  2. […] Citeste articol integral Sursa & Foto Credit- “newsar.ro” […]

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.