Consilierii județeni, convocați în ședință. Ce proiecte se află pe ordinea de zi

Consilierii județeni, convocați în ședință. Ce proiecte se află pe ordinea de zi

Consilierii judeţeni arădeni au fost convocaţi în şedinţă ordinară pentru data de data de 15 octombrie.

Pe ordinea de zi se află 11 proiecte de hotărâre care urmează să fie analizate şi apoi votate de consilieri.

„În conformitate cu prevederile Hotărârii Guvernului nr. 831/2022 pentru aprobarea normelor metodologice de aplicare a Legii nr. 52/2003 privind transparenţa decizională în administraţia publică, vă aducem la cunoştinţă că în data de 15.10.2024, ora 11.00, va avea loc şedinţa publică a Consiliului Judeţean Arad, care se va desfăşura prin mijloace electronice – Aplicația Zoom, în conformitate cu Regulamentul de organizare și funcționare a Consiliului Județean Arad, Anexă la Hotărârea Consiliului Județean Arad nr. 118/30.03.2023”, precizează reprezentanții Consiliului Județean (CJA) Arad.

Iată care este ordine de zi a ședinșei din 15 octombrie:

1.Proiect de hotărâre privind aprobarea conţinutului Procesului-verbal al şedinţei ordinare a Consiliului Judeţean Arad din data de 26 septembrie 2024 – inițiativa președintelui.

2.Proiect de hotărâre privind aprobarea unor modificări în structura liniilor de gardă din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad – inițiativa președintelui.

3.Proiect de hotărâre privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici, faza Documentație de avizare a lucrărilor de intervenție (D.A.L.I.), în vederea realizării investiţiei Lucrări complementare pentru obiectivul de investiţii „Sistem de climatizare la parter şi etaj – Sediul C.J. Arad, Mun. Arad, B-dul Revoluţiei nr. 81” – inițiativa președintelui.

4.Proiect de hotărâre privind neexercitarea dreptului de preemțiune asupra apartamentului nr. 17 situat în imobilul din municipiul Arad, B-dul Revoluţiei nr. 90, sc. B, înscris în C.F. nr. 300757-C1-U28 Arad – inițiativa președintelui.

5.Proiect de hotărâre privind declararea de interes public județean a imobilului înscris în C.F. nr. 307585 Bocsig și concesionarea acestuia la S.C. Compania de Apă Arad S.A.– inițiativa președintelui.

6.Proiect de hotărâre privind constituirea în favoarea S.C. Gaz Vest S.A. a dreptului de uz și a dreptului de servitute de trecere pentru utilități asupra unui teren aflat în proprietatea publică a Județului Arad – inițiativa președintelui.

7.Proiect de hotărâre pentru modificarea Anexei la Hotărârea Consiliului Județean Arad nr. 35/25.01.2024 privind repartizarea pe unități administrativ-teritoriale a sumelor corespunzătoare cotei de 6% din impozitul pe venit reprezentând fond la dispoziția consiliului județean pe anul 2024 precum și a sumelor estimate pentru anii 2025-2027 – inițiativa președintelui.

8.Proiect de hotărâre pentru modificarea Anexei la Hotărârea Consiliului Judeţean Arad nr. 37/25.01.2024 privind repartizarea pe unități administrativ-teritoriale din județul Arad a sumelor defalcate din taxa pe valoarea adăugată destinate finanțării cheltuielilor privind drumurile județene și comunale pe anul 2024 și a sumelor estimate pe anii 2025-2027 – inițiativa președintelui.

9.Proiect de hotărâre privind aprobarea utilizării excedentului bugetar al anilor precedenți pentru finanțarea secțiunii de dezvoltare în anul 2024 – inițiativa președintelui.

10.Proiect de hotărâre privind rectificarea bugetului general de venituri şi cheltuieli al Județului Arad pe anul 2024 – inițiativa președintelui.

11.Diverse.

Foto: Arhivă, caracter ilustrativ

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.