Consiliul Județean Arad este din nou în doliu

Consiliul Județean Arad este din nou în doliu

Consiliul Județean Arad este din nou în doliu.

„Fulgerator și nedrept, colegul nostru, Mircea Pisău, a plecat dintre noi. Un om de un bun simț desăvârșit, răbdător și bun. Un om de o modestie rară, care avea mereu o vorbă bună pentru fiecare, un coleg de nădejde, dar și un prieten adevărat, mereu gata să ajute.

Timp de peste 30 de ani, Mircea Pisău a fost interfața Consiliului Județean cu publicul. Primea și trimitea corespondența, gestionând cu grijă toate documentele și asigurându-se că totul este sub control.

Acum, Mircea Pisău ne-a părăsit pentru a duce scrisori către îngeri. Plecarea sa lasă în urmă un gol imens. Rămânem cu amintirea unui om excepțional, a cărui prezență va lipsi tuturor celor care l-au cunoscut.

Drum lin, Mircea Pisău, și fie ca odihna ta să fie la fel de liniștită și frumoasă precum a fost sufletul tău!”, este mesajul postat pe pagina de Facebook a Consiliului Județean Arad.

Foto: Arhivă, caracter ilustrativ

  1. Heya i’m for the primary time here. I found this board and I to find It truly helpful & it helped me out much. I am hoping to present something back and aid others like you helped me.

    https://www.fantasycostumes.com/adult-pokemon-costumes/ – fat costume

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.