Cum a avut loc accidentul mortal petrecut pe drumul Arad – Horia

Cum a avut loc accidentul mortal petrecut pe drumul Arad – Horia

Inspectoratul de Poliție Județean Arad a făcut publice detalii referitoare la modul în care a avut loc accidentul rutier mortal produs, în după-amiaza zilei de luni, pe drumul Arad – Horia.

„La data de 10 iunie, în jurul orei 15,15, polițiștii Serviciului Rutier au fost sesizați despre un eveniment rutier. Din primele cercetări a reieșit că faptul că o autoutilitară condusă de un bărbat de 39 de ani, din Arad, pe D.J.709, a intrat în coliziune cu o altă autoutilitară, condusă de un bărbat de 54 de ani. În urma impactului a rezultat rănirea șoferului de 39 de ani și decesul unui bărbat de 21 de ani, pasager în aceeași autoutilitară. Testarea cu aparatul alcooltest a indicat că nici un conducător auto nu se afla sub influența alcoolului.

Cercetările sunt continuate de polițiști, într-un dosar penal, întocmit pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă, în vederea stabilirii cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier”, informează Inspectoratul de Poliție Județean Arad.

Foto: Arhivă, caracter ilustrativ

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.