Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Arad organizează un program de calificare pentru meseria de bucătar.
„Cursul se adresează tuturor persoanelor interesate de domeniul culinar, atât celor care doresc să profeseze ca bucătari calificați, cât şi celor care doresc să îşi îmbunătăţească abilităţile în bucătărie”, declară Gheorghe Seculici, președintele CCIA Arad.
Tematica cursului este: pregătirea şi depozitarea diverselor feluri de mâncare (antreuri calde şi reci, fripturi, gustări calde şi reci, mâncăruri din carne, mâncăruri din legume, orez, paste făinoase, dulciuri, fonduri glace, mâncăruri din pește şi fructe de mare, salate şi sosuri); manipulare cuțit profesional; pregătirea stocurilor; sosuri; forcemeats şi aluaturi; instrucțiuni privind siguranţa, igiena, organizarea.
Toate tematicile se vor discuta cu materia primă pe masa de lucru, lector invitat fiind Chef Marcela, realizatoarea emisiunii TV „Gătind cu Chef Marcela”, bucătar şef în renumite restaurante româneşti din Statele Unite ale Americii.
Cursul organizat de CCIA ARAD este autorizat de Ministerul Muncii şi Ministerul Educaţiei (prin ANC). Absolvirea cursului îţi va permite să practici ocupaţia de BUCĂTAR atât în ţară cât şi în străinătate.
Informaţii şi înscrieri: Camera de Comerț, Industrie şi Agricultură Arad, strada Cloșca nr. 5, email carmen.crisan@ccia-arad.ro, persoană de contact prof. Carmen Crișan.
Lasă un comentariu