Dă lovitura pentru frumuseţea ta, la EDA Beauty Experience !

Dă lovitura pentru frumuseţea ta, la EDA Beauty Experience !

Patru proceduri magnifice, un singur aparat, o sumedenie de efecte benefice pentru faţa şi corpul tău şi de aici pentru încrederea în sine. Fă pasul pentru sănătatea şi frumuseţea ta.

Gata cu sărbătorile şi cu mâncărurile perfecte dar periculoase pentru kilograme. E timpul să revii la un stil de viaţă sănătos. Iar EDA Beauty Experience te va ajuta în acest deziderat cu o incursiune în lumea frumuseţii, cu sfaturi legate de sănătatea ta şi metode rapide prin care te poţi menţine tânăr. Şi nu vei pierde prea mult timp.

Un stil de viaţă sănătos este compus dintr-o serie de proceduri ce ar trebui urmate cu un oarecare simţ responsabil: consumul unei cantităţi minime de apă de 1,5 l / zi, adoptarea unei diete alimentare echilibrate, exerciţii fizice zilnice sau cel puţin 30 de minute de plimbare în aer liber pe zi, dar şi optarea pentru tratamente specializate de întreţinere corporală. Această ultimă procedură e tot mai des folosită în întreaga lume iar acum ai şansa de a apela la ea chiar şi la Arad. Problema acestei ultime proceduri e faptul că poate fi folosită doar la un centru de înfrumuseţare iar cele mai multe persoane nu posedă toate informațiile legate de aparatura folosită, beneficiile acesteia, ce fel de aparate sunt recomandate pentru nevoile, dorinţele şi problemele fiecăruia.

EDA Beauty Experience te ajută să obții, însă, cât mai multe informaţii legate de aceste tratamente pentru a şti să alegi ce ți se potriveşte mai bine scopului pe care ți l-ai propus. Nu trebuie decât să treci pragul centrului şi vei primi sfaturile pe care le cauţi de multă vreme pe la prietene sau pe internet.

Dacă vrei însă efecte rapide şi pe mai multe coordonate, atunci Eda Beauty Experience îţi recomandă, desigur după un consult, sistemul TRIO Ishape, care înglobează 4 funcţii (radiofrecvenţă, cavitaţie cu ultrasunete, vacuum şi terapie LED) care contribuie la menţinerea unui aspect fizic sănătos şi care are efecte vizibile după prima şedinţă, fiind cel mai performant aparat de acest tip din Arad.

Şi ca să înţelegi ce îţi recomandăm, îţi spunem că radiofrecvenţa este una din cele mai eficiente tehnici utilizate în ultimii ani în tratamentul îmbătrânirii cutanate, reducerea ridurilor, reîntinerirea pielii, reducerea celulitei şi reducerea excesului adipos local. Trio iShape a dovedit clinic că strânge şi ridică fin pielea pentru a netezi ridurile şi pentru a defini conturul fetei şi al corpului. Această procedură non invazivă este rapidă şi uşoară şi nu necesită întreruperea activităţilor zilnice. Cavitaţie cu ultrasunete este utilizată, în special, pentru a reduce sau contura non invaziv depozite adipoase localizate şi pentru a ajuta la minimalizarea rezistenţei depozitelor de grăsime din zona abdomenului, coapselor, şoldurilor, aripioarelor. Cu sistemul Trio iShape poţi obţine rezultate ca şi liposucţia, fără riscul unei proceduri invazive. Tratamentele cu ultrasunete ajută la eliminarea treptată a celulelor grase, iar rezultatul final va fi un contur corporal suplu, neted şi mai subţire. Vacuum-ul ajută la reducerea celulitei, creşterea vitezei circulaţiei sângelui şi efectuarea drenajului limfatic. Această terapie stimulează mecanismele naturale ale corpului în lupta împotriva celulitei, restabilind tonusul şi fermitatea pielii. Rolul cel mai important este de impulsionare a circulaţiei limfatice ale cărei beneficii se traduc prin o reducere a retenţiei de apă şi eliminarea toxinelor pe cale naturală. Terapie DermoLed este o metodă naturală, non‐invazivă, de reîntinerire a pielii. Lumina emisă de aceste LED‐uri interacţionează direct cu celulele, pentru a produce mai mult colagen şi fibre de elastină.

Toate aceste terapii sunt disponibile la EDA Beauty Experience de pe Calea Romanilor 17-19 şi sunt integrate într-un singur aparat. Toate informaţiile legate de aceste terapii sunt disponibile în cadrul centrului prin intermediul terapeuţilor specializaţi în domeniul remodelării şi întreţinerii corporale. Calcă-le pragul dacă cauţi secretul tinereţii.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.