Demersuri pentru ca Arena Francisc Neuman să poată găzdui și competiții internaționale 

Demersuri pentru ca Arena Francisc Neuman să poată găzdui și competiții internaționale 

Călin Bibarț, primarul Aradului, a anunțat astăzi, într-o conferință de presă, că au demarat demersurile necesare pentru ca Arena Francisc Neuman să poată găzdui, pe viitor, și competiții internaționale. 

Primarul a susținut conferința chiar la Arena Francisc Neuman. Cu această ocazie, edilul a dat asigurări că Primăria Municipiului Arad va rămâne alături de echipa fanion a orașului și o va sprijini financiar în limitele prevăzute de lege.

De asemenea, primarul Bibarț a menționat că toate zvonurile privind plecarea antrenorului Mircea Rednic sunt nefondate, acesta continuând  să antreneze echipa și sezonul următor.

Subliniez că Primăria rămâne partener al clubului, inclusiv financiar, evident în limitele permise de lege. Continuăm, de asemenea, investițiile în bazele sportive. Nu în ultimul rând, la solicitarea clubului am început procedurile de clasificare ale stadionului pentru ca ulterior să se facă omologarea, astfel încât să poată avea loc și meciuri de nivel internațional, a  precizat primarul Călin Bibarț.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.