Dispar containerele de gunoi amplasate în parcările de pe drumurile naționale din județul Arad

Dispar containerele de gunoi amplasate în parcările de pe drumurile naționale din județul Arad

Mai multe containere de gunoi amplasate în parcările de pe drumurile naționale din județul Arad au fost furate. Hoții au luat și un stâlp amplasat pentru montarea camerelor de supraveghere.

Pe mai multe drumuri naționale intens circulate din județul Arad au fost amplasate, de la începutul anului, 16 tomberoane de dimensiuni mai mari. Până acum, au „rezistat”  10 dintre containere, 6 fiind… furate, anunță reprezentanții Direciei Regionale de Drumuri și Poduri (DRDP) Timițoara.

Serviciul de Drumuri Naționale (SDN) Arad a făcut sesizări la posturile de poliție din Șimand, Petriș și Săvârșin. „S-a recomandat securizarea containerelor cu lanț, lucru pe care drumarii din Arad l-au făcut. O nouă tentativă de furt a fost împiedicată, lanțul fiind doar parțial tăiat (foto). Acest tomberon a rezistat.  Urmează amplasarea de camere video în 22 din parcările de pe raza de administrare a DRDP Timișoara. Am pregătit unele parcări pentru a se monta camerele pe stâlp. Și, surpriză… Un stâlp deja a fost furat.”, precizează reprezentanții DRDP Timișoara.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.