Doliu la Universitatea Aurel Vlaicu și Colegiul de Arte. Destin nemilos pentru Alexandru Andrei Șomlea

Doliu la Universitatea Aurel Vlaicu și Colegiul de Arte. Destin nemilos pentru Alexandru Andrei Șomlea

Destin nemilos pentru Alexandru Andrei Șomlea, student al Facultății de Educație Fizică și Sport a Universității Aurel Vlaicu și fost elev al Colegiului de Arte „Sabin Drăgoi”: Acesta a pierit, la numai 21 de ani, în accidentul de ieri, de la ieșirea din Arad spre Horia.

Vestea a fost devastatoare pentru cei care l-au cunoscut și au știut că, în urmă cu câțiva ani, tânărul mai trecuse printr-o situație limită. Acesta intrase în comă după ce s-a înecat la mare, dar și-a revenit miraculos.

Destinul implacabil l-a trimis însă, ieri, direct în ghearele morții, medicii sosiți la fața locului nemaiputând să facă nimic pentru el.

„Ieri am postat amintiri cu voi, cei din 8C ….

Acum un sfert de oră am primit un telefon, pe care nici unul dintre noi nu și-l dorește….

Soarele vieţii a apus pentru o fiinţă atât de dragă nouă. În acest univers al tristeţii ne rămân stelele amintirilor, care să ne aline durerea.

Nu pot să cred că Alex Andrei Șomlea a plecat dintre noi ! A fost a doua mare incercare pe care nu a reușit să o treacă…”, a postat ieri prof. Aniela Fîciu, de la Colegiului de Arte „Sabin Drăgoi”, pe rețeaua de socializare.

După absolvirea Colegiului de Arte, Alexandru Andrei Șomlea a urmat cursurile Facultății de Educație Fizică și Sport a Universității Aurel Vlaicu.

Foto: Facebook

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.