Echipa arădeană „Delta Force”, în finala prestigiosului concurs de robotică „Chicago Robotics Invitational”

Echipa arădeană „Delta Force”, în finala prestigiosului concurs de robotică „Chicago Robotics Invitational”

Echipa arădeană „Delta Force” a ajuns în finala prestigiosului concurs de robotică „Chicago Robotics Invitational”.

„Inspirați de zborul lui Henri Coandă și cu sprijinul bursei de cercetare primite de la Ministerul Cercetării, Inovării și Digitalizării – România, am dat tot ce am avut mai bun și am ajuns în finala prestigiosului concurs de robotică Chicago Robotics Invitational din Statele Unite ale Americii.

Am concurat alături de alte 36 de echipe, printre care 8 echipe din România. Am reușit să câștigăm toate meciurile din playoff-uri alături de colegii noștri de alianță, având unul dintre cele mai mari scoruri din meciuri și ajungând astfel în finala concursului.

Ne-am simțit onorați să reprezentăm cu mândrie țara noastră, fiind singura echipă din România care a ajuns în etapa finală, și am câștigat titlul de Finalisr Alliance.

A fost o călătorie a descoperirii și a muncii în echipă, motivată de dorința de a fi mai buni. A fost finalul unui sezon competițional 2023 – 2024 greu, cu multe obstacole, pe care am reușit să le depășim prin voință, creativitate și mult efort.

Acum, ne întoarcem acasă cu inimile pline de mândrie și recunoștință, pregătiți să împărtășim ceea ce am învățat, știind că împreună putem să ne atingem obiectivele.

Suntem profund recunoscători mentorilor noștri, Liceul National de Informatica Arad, părinților, precum și comunității arădene, pentru sprijinul neîncetat și devotamentul lor față de noi.

Mulțumiri deosebite domnului ministru Bogdan Ivan, domnului primar Calin Bibart, Primăria Municipiului Arad, domnului primar al comunei Păuliș Ioan Turcin (Sc Spicul Turcin Srl).

De asemenea, dorim să exprimăm o recunoștință specială sponsorilor noștri principali, Aptiv Romania, Gualapack Nadab și Sc Dya Market Srl cât și Giscad și Lexus Publicitate.

Mulțumim din inimă pentru susținerea constantă și încrederea acordată echipei noastre!

Această lucrare a fost susținută prin Programul «Henri Coandă», finanţat de Ministerul Cercetării, Inovării şi Digitalizării din România, Contract nr. 67/11.06.2024.”, precizează membrii echipei Delta Force.

Sursa foto: https://www.facebook.com/DeltaForceFTC

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.