Falcă, despre lucrările la pasaje: „Încă o mostră de minciună marca PSD” (FOTO)

Falcă, despre lucrările la pasaje: „Încă o mostră de minciună marca PSD” (FOTO)

Gheorghe Falcă, primarul Municipiului Arad, a transmis un comunicat de presă „ca urmare a acuzelor de dezinformare lansate de ministrul Marilor Proiecte, Dan Șova, referitor la situația șantierelor CNADR de pe șoseaua de centură a municipiului Arad”.

„Ministrul Șova insistă să convingă Aradul și întreaga țară că pe pasajele de pe șoseaua de centură a Aradului se lucrează și că primarul Falcă dezinformează. E încă o mostră de minciună marca PSD, e o sfidare la adresa arădenilor și a tuturor celor care circulă de DN7 spre sau dinspre Europa. Arădenii și alte mii de șoferi care trec zilnic pe acest drum național nu văd nici urmă de constructori la șantierele abandonate, ci doar maci roșii și alte frumoase flori de câmp. Le-am fotografiat să i le trimitem și ministrului”, a declarat primarul Falcă.

De remarcat, că municipalitatea a instatalat pe DN7, lângă șantierele abandonate ale pasajelor, panouri informative cu privire la faptul că lucrările au fost oprite în 2012, ca urmare a sistării finanțării guvernamentale. Instalarea panourilor de informare a fost hotărâtă de Consilul Local Municipal Arad în luna aprilie.

  1. dl. Falca are mintea scurta. daca bine imi amintesc taierea finantarii la pasaje a facut-o guvernul instalat de Basescu dupa ce s-a schimbat guvernul Boc, in primavara lui 2012. de ce minte dl. primar sau in campanie e permis orice? rusinica!

    Raspunde
  2. a arunca pisica moarta in gradina vecinului , a devenit o moda in politica romaneasca , practic , cand politicienii nostri mediocrii nu au cu ce sa se laude in fata alegatorilor , aleg aceasta modalitate infecta de a fii in atentia publica balacarindu-si adversarii politici .

    Raspunde
  3. umbla vorba in targ ca , administratia pune presiune pe firma care a contractat lucrarea sa nu inceapa lucrarile …. Falconetti…ai nume predestinat….

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.