În organismul fiecăruia dintre noi există un organ care, odată stimulat, ne poate induce starea de fericire.
Vestea mai puțin bună este că acest organ, foarte bine dezvoltat la nou-născuţi şi copii, după pubertate, involuează şi se transformă în grăsime corporală. Cu alte cuvinte, este primul organ din corp care îmbătrâneşte.
Organul „responsabil” cu fericirea este, de fapt, o glandă situată înapoia sternului. Aceasta poartă denumirea de timus.
Această glandă este organul central al sistemului imunitar și poate fi identificată cu ușurință. La baza gâtului, chiar deasupra sternului, se află o scobitură. Dacă vrei să descoperi organul fericirii, atinge cu două degete această scobitură.
Acest organ neutralizează energiile negative din jurul nostru și întăreşte sistemul imunitar. În timpul perioadelor stresante, glanda îşi reduce dimensiunile, antrenând astfel şi diminuarea nivelului de energie pe care aceasta o produce.
Poţi stimula acest organ şi beneficia de funcţiile lui masându-l uşor. Timusul conservă energia din corp, iar rolul acestui masaj este de a intensifica vibraţia energiei. Astfel, atunci când te simţi vlăguit, nu trebuie decât să stimulezi acest organ masându-l.
Cum ne dăm seama că punctul feicirii a fost activat? Foarte simplu: vei simţi furnicături în tot corpul şi, în plus, vei avea conştiinţa unei stări de fericire deplină.
Este foarte posibil ca aceste senzaţii să nu apară imediat. Cu timpul, însă, prin exerciţiu zilnic sau chiar de mai multe ori pe zi, aceste senzaţii se vor instala aproape instantaneu.
Foto: exploringpsyche.com
Lasă un comentariu