FOTO/ Face FURORI în COSTUM DE BAIE la aproape 60 DE ANI! Cine este și cum arată BOMBA SEXY

FOTO/ Face FURORI în COSTUM DE BAIE la aproape 60 DE ANI! Cine este și cum arată BOMBA SEXY

Suntem obișnuiți să vedem în reclamele pentru costume de baie poze cu fete tinere și cu un corp perfect. O companie a vrut să schimbe acest lucru, iar în cea mai nouă campanie publicitară a angajat modele plus-size, precum și o femeie de 56 de ani.

Fostul model Nicola Griffin, mamă a două fete adulte, a avut o mare surpriză când a fost contactată pentru această ședință foto. S-a și bucurat, dar a avut foarte mari emoții că va apărea în costum de baie într-o revistă cu renume, împreună cu fete care au jumătate din vârsta ei.

 nicola

Cele trei femei au purtat sutiene și bikini aurii, iar ședința foto a avut loc pe o plajă superbă din Caraibe. Rezultatul a fost excepțional, iar Nicola a declarat că, în ciuda emoților, s-a simțit foarte sexy și este foarte mulțumită de rezultat.

Compania „Swimsuits for All” a vrut să promoveze cu ajutorul acestui pictorial femeile de toate vârstele și rasele și mai ales, faptul că nu trebuie să ai măsuri perfecte pentru a arăta bine într-un costum de baie și pentru a te simți bine în pielea ta.

nicola

Sursa: Daily Mail

 

  1. Nu arată rău băbăciunea !

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.