Galeria UTA-ei nu va fi prezentă la meciul cu Petrolul. Se golește și tribuna a II-a

Galeria UTA-ei nu va fi prezentă la meciul cu Petrolul. Se golește și tribuna a II-a

Galeria UTA-ei nu va fi prezentă la meciul cu Petrolul, ca reacție la comportamentul jucătorilor și staff-ului tehnic de la finalul partidei de la Cluj-Napoca.

Astfel, grupurile care alcătuiesc peluza Ultras Arad au anunțat că au luat decizia de a nu se prezenta la meciul cu Petrolul.

„Această hotărâre vine ca răspuns la gestul mizerabil pe care unii jucători și antrenorii l-au făcut la finalul meciului de la Cluj. Refuzăm să mai tolerăm aceste derapaje și lipsa de respect cu care întreaga comunitate utistă este tratată atât de către echipă și staff, cât și de către conducere.

Sperăm că utiștii care au cântat întotdeauna alături de noi în toți acești ani, pe orice stadion și în orice ligă vor înțelege mesajul nostru și, în măsura în care consideră că este momentul să luăm atitudine împreună, își vor lăsa locul din peluză sau tribună liber. Știți cu toții că am fost, suntem și vom rămâne alături de UTA, dar de data aceasta refuzăm să închidem ochii la batjocura de la club.

Ne bucurăm de rezultatul pozitiv din deplasarea de la CFR Cluj și avem încredere că UTA va reuși în sfârșit să câștige și pe teren propriu în acest sezon. Nu mai avem așteptări. Tot ce ne dorim este să vedem atitudine pe teren!”, au transmis cei mai înfocați fani ai clubului.

De remarcat, că tot mai mai mulți suporteri, în special abonați de la tribuna a II-a, au anunțat pe Facebook că nu se vor prezenta la partida cu Petrolul, în semn de solidaritate cu grupările din peluză.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.