Garage Sale, în parcul central al cartierului Gai

Garage Sale, în parcul central al cartierului Gai

Asociația „Gai – cartierul nostru” organizează Garage Sale în parcul central al cartierului.

Reprezentanții Asociației anunță organizarea unui eveniment de tip Garage Sale în data de 29 septembrie, între orele 11 și 15, în parcul central al cartierului Gai. Evenimentul este dedicat locuitorilor cartierului și reprezintă o oportunitate excelentă pentru comunitate de a vinde și cumpăra obiecte utilizate, cum ar fi jucării, cărți, haine, unelte și multe altele.

„Evenimentul are ca scop promovarea reutilizării obiectelor și întărirea legăturilor între membrii comunității găiene, într-o atmosferă relaxată și prietenoasă. Ne dorim să aducem laolaltă locuitorii din cartier prin cat mai multe evenimente.”, a declarat Cristian Hebristean, membru în consiliul de administrație al asociației.

Pentru eveniment, Asociația „Gai – Cartierul nostru” va pune la dispoziția vânzătorilor mese și locuri de expunere, oferind totodată ocazia tuturor participanților să își vândă obiectele nefolosite într-un cadru organizat.

Detalii eveniment:

• Data: 29 septembrie 2024

• Ora: 11:00 – 15:00

• Locație: Parcul central din cartierul Gai, Arad

• Participarea: Gratuită

„Garage Sale-ul din Gai este o modalitate excelentă de a sprijini consumul responsabil și de a aduce oamenii împreună. Suntem încântați să vedem cum locuitorii cartierului se mobilizează pentru a participa, fie ca vânzători, fie ca vizitatori, contribuind astfel la întărirea comunității noastre. Îi așteptăm însă pe toți arădenii să participe la evenimentul comunității noastre.”, au declarat reprezentanții Asociației „Gai – Cartierul nostru”.

Pentru înscrierea ca vânzător sau pentru informații suplimentare, contactați reprezentanții asociației prin email cartierul.gai@gmail.com sau pe pagina de Facebook a asociației.

Evenimentul Garage sale face parte din seria de evenimente comunitare organizate de asociație pentru consolidarea comunității locale. Plantarea de copaci, seri de proiecție de filme tematice în parc, Poșta moșului,acțiuni de ecologizare, Cupa micilor campioni sau Buciu din Gai sunt doar câteva dintre acțiunile recente desfășurate alături de parteneri locali din cartier. În viitorul apropiat, membri asociației au în vedere construirea unui teren de volei pe nisip în cartier, dar și revitalizarea cinematografului Solidaritatea ca centru de interes pentru comunitatea locală.

Despre Asociația „Gai – cartierul nostru”

Asociația Gai este o organizație non-profit dedicată îmbunătățirii vieții locuitorilor din cartierul Gai, Arad, prin organizarea de evenimente comunitare și proiecte sociale. Misiunea asociației este de a crea un mediu armonios și prosper pentru toți membrii comunității.

Sursa foto: pixabay. com (caracter ilustrativ)

Foto credit: jackmac34

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.