Garage Sale, în parcul central al cartierului Gai

Garage Sale, în parcul central al cartierului Gai

Reprezentanții Asociației „Gai – cartierul nostru” anunță reprogramarea evenimentului de tip Garage Sale care trebuia să se desfășoare în data de 29 septembrie, între orele 11 și 15, în parcul central al cartierului Gai.

Din cauza condițiilor meteo nefavorabile din data de 29 septembrie. evenimentul „Garage Sale” a fost reprogramat pentru sâmbătă, 6 octombrie, între orele 11 și 16, locația rămânând aceeași, în parcul central al cartierului Gai.

„Ne dorim să oferim participanților o experiență plăcută și sigură, așa că, din cauza vremii nefavorabile, am decis să amânăm evenimentul pentru o dată în care condițiile vor fi mai prielnice,”, a declarat Cristian Hebristean, membru al Consiliului Director al Asociației „Gai – cartierul nostru”.

Evenimentul păstrează toate elementele anunțate inițial:

– Oportunitatea pentru locuitorii cartierului de a vinde și cumpăra obiecte utilizate, cum ar fi jucării, cărți, haine, unelte și multe altele;

– Mese și locuri de expunere oferite de Asociația Gai pentru vânzători;

– O atmosferă relaxată și prietenoasă, ideală pentru întărirea legăturilor între membrii comunității.

Detalii eveniment:

Data: 6 octombrie 2024

Ora: 11:00 – 16:00

Locație: Parcul Central din Cartierul Gai, Arad

Participarea: Gratuită

„Evenimentul face parte din seria de acțiuni comunitare pe care Asociația Gai le organizează cu scopul de a consolida spiritul de comunitate și de a promova consumul responsabil. Printre activitățile recente ale asociației se numără plantări de copaci, proiecții de filme, acțiuni de ecologizare și evenimente sportive. Vă așteptăm cu drag să ne fiți alături la noua dată a evenimentului «Garage Sale» și să contribuiți la succesul acestui demers de sustenabilitate și solidaritate comunitară!”, precizează reprezentanții asociației.

Pentru înscrierea ca vânzător sau pentru informații suplimentare, îi puteți contacta pe reprezentanții asociației prin email la cartierul.gai@gmail.com sau pe pagina de Facebook.

Sursa foto: Pixabay.com

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.