A DAT TOTUL dar EPUIZAREA şi-a spus cuvântul: Simona Halep a pierdut finala de la Melbourne. Prima REACŢIE a jucătoarei

A DAT TOTUL dar EPUIZAREA şi-a spus cuvântul: Simona Halep a pierdut finala de la Melbourne. Prima REACŢIE a jucătoarei

Australian Open 2018 s-a terminat! Simona Halep a luptat, a dat totul și nu a renunțat nici o secundă, în ciuda problemelor fizice evidente. Oboseala s-a acumulat și, în final, s-au văzut toate orele petrecute pe teren în meciurile precedente.

Meciul a fost foarte lung, cu suișuri și coborâșuri la capătul căruia Simona Halep s-a recunoscut învinsă cu scorul 6 – 7, 6 – 3, 4 – 6. Câştigătoare în premieră, Caroline Wozniacki pleacă acasă cu marele trofeu, cu 3,12 milioane de dolari și cu „vânatul” număr 1 WTA. Simona s-a ales cu 1,56 milioane de dolari iar începând cu săptămâna viitoare se v-a clasa pe locul 2 WTA.

Până în finală, Simona a înregistrat următoarele rezultate: 7 – 6 (5), 6 – 1 cu Destanee Aiava (Australia), 6 – 2, 6 – 2 cu Eugenie Bouchard (Canada), 4  – 6, 6 – 4, 15 – 13 cu Lauren Davis (SUA), 6 – 3, 6 – 2 cu Naomi Osaka (Japonia), 6 – 3, 6 – 2 cu Karolina Pliskova (Cehia/N. 6), 6 – 3, 4 – 6, 9 – 7 cu Angelique Kerber (Germania/N. 21).

Imediat după terminarea partidei, Simona a declarat: „Nu uşor să vorbesc acum. Caroline a jucat minunat. Îi felicit echipa şi pe tatăl ei, a făcut lucruri minunate. A fost un turneu minunat. Sunt tristă, nu am putut câştiga azi, dar am mulţi ani în faţă şi sigur voi mai fi aici. E păcat că nu am reuşit a treia oară, dar poate a patra oară va fi cu noroc. Sper să ne revedem la anul, din nou în aceeaşi fază”.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.