HALUCINANT: Locatarii unui bloc din Arad s-au trezit cu ploaia în apartamente. Întreaga clădire s-a transformat într-o fântână arteziană

HALUCINANT: Locatarii unui bloc din Arad s-au trezit cu ploaia în apartamente. Întreaga clădire s-a transformat într-o fântână arteziană

Firma care se ocupă cu reabilitarea termică a blocului A33 din zona Tic-Tac a lăsat imobilul fără acoperiș de luni de zile, iar acum locatarilor le plouă în casă. Practic clădirea este inundată de la etajul 4 până la parter.

Problemele cu care se confruntă locatarii din cauza lucrărilor de  reabilitare termică prost efectuate au fost aduse la cunoștința administrației locale, însă fără nici un rezultat.

Oamenii sunt disperați și au ajuns la capătul răbdării. Într-o postare pe o rețea de socializare, unul dintre locatarii imobilului explică situația halucinantă:

„Reabilitarea termică a blocurilor din orașul Arad, un proiect care părea să ne aducă mai aproape de lumea civilizată. Din păcate, implementarea este prost făcută, nesupravegheată de Primărie, în bătaie de joc față de proprietarii apartamentelor blocului A33, scara A, care, pentru a doua oară în trei săptămâni, s-au trezit cu apartamentele inundate de la etajul 4 și până la parter! Casa scării, holuri, bucătării, camere, ceasuri de curent au devenit fântãni arteziene vreme de cãteva ore. În trei săptămâni de la prima sesizare a locatarilor, absolut NICI UN reprezentant al Primăriei nu a catadicsit să se deplaseze pănă astăzi la fața locului să vadă dacă cele sesizate sunt justificate. Explicația constructorului: primim greu bani de la Primărie. Să fiu în locul Primăriei Arad, nu ar primi deloc bani pentru o lucrare care are termen de finalizare data de 17 septembrie 2021! Iar lucrările de reabilitare nu au ajuns nici măcar la jumătate. Explicația Primăriei: urmărim problema, sunt probleme cu infiltrațiile și la blocul 42?! În loc de a ne «trimite la plimbare» în mod impertinent și pe banii noștri, așteptăm ca aceeași Primărie semnatară a contractului să ne explice de ce a fost decopertat cu luni în urmă vechiul acoperiș, fără a fi înlocuit IMEDIAT de unul nou. Și să ne spună dacă Primarul ori șefii de direcție din subordinea lui ar fi stat tot așa, luni de zile, cu mâinile în sân față de constructor, dacă și-ar fi reparat propriile proprietăți. Căci în final asta înseamnă și pentru un oraș să fie bine administrat: ca cei în grija cărora se află să îl administreze cu aceeași grijă precum propria ogradă. Halal!

P. S. Poate nu aș fi postat și m-aș fi mulțumit cu o nouă sesizare către Primărie, dar lacrimile și disperarea vecinilor că munca de o viață le este batjocorită, m-au determinat să scriu”.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.