Igaș îl face PRAF pe Falcă: „Este obligat să meargă până și la toaletă cu translatorul după el”

Igaș îl face PRAF pe Falcă: „Este obligat să meargă până și la toaletă cu translatorul după el”

Constantin Traian Igaș, fost parlamentar și ministru de Interne, a reacționat după ce a apărut în cadre alături de europarlamentarul Gheorghe Falcă la „Festivalul Vânătorilor” de la Bata.

Cunoscut fiind conflictul dintre cei doi, mulți s-au întrebat dacă nu cumva s-au „împăcat”.

Iată ce a spus despre acest lucru Constantin Traian Igaș, pe Facebook:

Te-ai împăcat cu Ghita Falca !!!??
Ma văd nevoit sa dau și un răspuns public la aceasta întrebare, pe care de la prima ora o primesc de la diverse persoane, unii cu satisfacția ca ne văd împreuna, alții mirați și intrigati de acest lucru!
Dacă stau bine și ma gândesc, el trebuie sa se împace cu mine, nu eu cu el și încerc sa explic in câteva cuvinte acest lucru. Atunci când am ajuns pe lista consilierilor județeni a fost singurul care a făcut un scandal “cât casa” ca sa nu fiu pus pe poziție eligibila și știu ca a suferit o vreme ca am ajuns consilier județean. Aceleasi supărări le-a trăit și când am ajuns deputat, senator, dar, mai ales, ministru, funcții la care a râvnit mereu ca om politic și pentru care a călcat totul in picioare astfel incat sa ajungă acolo. Toate sunt fără reusită pana in ziua de azi!!!!
Ascensiunea mea politica tine de voința lui Dumnezeu și a celor care au avut încredere in mine, dar prea puțin Ghita a avut vreun merit aici și de aceea cred ca i-am produs multe supărări in viața, și pentru cele enumerate mai sus și pentru faptul ca eram printre putinii care spuneau lucrurilor pe nume si îl trăgeau de mâneca atunci când “bătea câmpii“!
Cred ca este supărat și astăzi gândindu-mă ca in dorința de a deveni cât mai cunoscut și de a egala unele performante obținute de mine, este obligat sa meargă pana și la toaleta cu translatorul după el sa poată conversa!
Mi-e greu sa cred ca pentru toate acestea ma va putea ierta vreodată și vom putea redeveni amici așa cum eram in perioada când avea nevoie acută de mine!!!
P.S. De altfel, cred ca Ghita nu are prieteni, are doar interese comune cu câtiva oameni din preajma lui, iar cand dispare interesul, dispare și omul!

Postarea lui Constantin Traian Igaș a născut numeroase comentarii. Aceasta poate fi citită aici!

  1. felicitari dle Igas. in sfarsit unul care a avut curajul sa i-o spuna in fata

    Raspunde
  2. Igas ne pezinti totusi o curricula a ta?Ne intereseaza cum ai finalizat studiile liceale?Facultatea si restul stim cum ai terminat si in ce conditii.DESPRE CUNOASTEREA DE LIMBI STRAINE CRED CA NU-I CAZUL SA VORBIM.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.