IMPRESIONANT/ Zeci de AUSTRALIENI au împins un TREN pentru a SALVA un navetist! (VEZI VIDEO)

IMPRESIONANT/ Zeci de AUSTRALIENI au împins un TREN pentru a SALVA un navetist! (VEZI VIDEO)

Un navetist din Perth (Australia) a fost salvat de zeci de persoane după ce a alunecat şi şi-a prins un picior între tren şi peron. Potrivit site-ului australian de ştiri http://www.perthnow.com.au, incidentul a avut loc în staţia Stirling, la ora locală 08,50. Unul dintre angajaţii companiei feroviare Transperth, care se afla la câţiva metri, a intervenit imediat asigurându-se că trenul rămâne în staţie.

În doar câteva minute, zeci de pasageri s-au strâns pentru a-l elibera pe bărbat. Aceştia şi-au unit forţele şi au împins vagonul, victima reuşind într-un final să-şi scoată piciorul. Bărbatul nu s-a ales cu răni grave, însă a fost predat unui echipaj de ambulanţă. Operaţiunea de salvare a fost coordonată de reprezentanţii companiei feroviare.

„Auzim tot timpul despre oameni care au un comportament nu tocmai plăcut în mijloacele de transport în comun. Este minunat când vezi că într-o situaţie de genul acesta, oamenii pun mână la mână ca să-şi ajute un semen”, a declarat victima, mulţumind tuturor pentru ajutor.

VEZI VIDEO:

https://www.youtube.com/watch?v=cSrpw-0ucJw

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.