Incendiu într-un bloc din Arad! O femeie dusă la spital și 19 persoane evacuate

Incendiu într-un bloc din Arad! O femeie dusă la spital și 19 persoane evacuate

Un incendiu a izbucnit astăzi într-un apartament de la etajul opt al unui bloc de pe strada Predeal din municipiul Arad, transmite Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Arad.

La fața locului au intervenit pompierii militari ai Detașamentului Arad cu trei autospeciale de stingere, o autospecială de intervenție și salvare de la înălțimi, descarcereare ușoară și două ambulanțe SMURD.

„La sosirea echipajelor de intervenție incendiul se manifesta la nivelul bucătăriei apartamentului situat la etajul 8/10, cu degajări de fum. În interiorul locuinței a fost identificata o victimă, o femeie în vârstă aproximativ 72 ani. Victima a fost preluată de echipajul medical SMURD Terapie Intensivă Mobilă și transportată la spital, această fiind conștientă și cooperantă, prezentând o ușoară intoxicație cu fum. Concomitent cu acțiunea de stingere, pompierii au acționat și pentru evacuarea a 12 persoane din bloc. Alte 7 persoane s-au autoevacuat în condiții de siguranță”, transmite Ruxandra Klein, purtător de cuvânt al ISU Arad.

Potrivit acesteia, incendiul a fost localizat și lichidat. Pompierii investigheză faptele, urmând să stabilească împrejurările care au dus la declanșarea incendiului.

  1. […] Citeste articol integral Sursa & Foto Credit- “newsar.ro” […]

    Raspunde
  2. Pt bogatul naibii-sterge frast comentariul boiule!-Bata-te dzeu de ordinar si nesimporc!in blocul ala am crescut 19 ani mai franzela!ghetou esti tu si TOT neamul tau!NU iti e rusine sa apari pe aici si in fata neamurilor tale de ordinar ce esti?Te mai suporta lumea-mult?esti norocos mai-franzela!ai casa,apartament,vila cu piscina N-spe\n-spe metri daa?Altii NU avem din cauza unora k tine-jmecher,bogat si in 4 scanduri merje(a se citi cosciug)toata averea TA!

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.