Ionel Ciupe: „La mulți ani, Arad! Vreau să te văd înflorind!”

Ionel Ciupe: „La mulți ani, Arad! Vreau să te văd înflorind!”

În urmă cu 190 de ani, în 1834, Aradul, aflat sub administraţia Imperiului Habsburgic, a fost ridicat prin decret imperial la rangul de Oraş Liber Regesc, ca urmare a nivelului de dezvoltare atins de comunitate.

În fiecare an, în preajma zilelor în care ne aflăm acum, ne uitam cu mândrie la Arad și celebrăm orașul nostru drag.

Avem un oraș frumos, încărcat de valoare istorică, clădirile din centrul orașului și nu numai fiind o combinație superbă între mai multe stiluri, îmbinând stilul renascentist cu cel eclectic și neoclasic.

Oamenii sunt aparte, bunătatea li se citește pe chip și în vorbe, însă liniștea și fericirea lor nu țin doar de ei înșiși, ci este și responsabilitatea cârmuitorilor orașului.

Noi, ca oameni politici, dar în special cei din conducerea Aradului, ar trebui să știm să apreciem meleagul și cetățenii, să sfințim locul, nu să ne pierdem în agendele personale.

Eu și oamenii pe care îi reprezint, lucrăm în slujba arădenilor, ne dorim o dezvoltare continuă a orașului, a nivelului de trai și o fructificare a potențialului enorm pe care acesta îl deține.

De ziua voastră, arădeni dragi, vă promit că doresc ca noi ca și oraș, dar și întreaga țară să nu mai stagneze, ci să ajungă la maximul capacității de dezvoltare pe care îl merită.

Aradul este superb. Nu merită să-i irosim potențialul, astfel că, îmi doresc să îl prețuim în fiecare zi, nu doar în săptămânile acestea de celebrare. Vrem să vedem Aradul înflorind!

Ionel Ciupe, prim-vicepreședinte al Partidului Republican din România

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.