Ionel Ciupe: „PSD a picat testul credinței și susține LGBTQ. Avem nevoie de normele morale creștine!”

Ionel Ciupe: „PSD a picat testul credinței și susține LGBTQ. Avem nevoie de normele morale creștine!”

Într-un moment în care „normalitatea” nu mai este un concept atât de clar, totul este redefinit, iar valorile creștine sunt lăsate în urmă, PSD, un partid care se presupune că ar trebui să susțină credința ca un compas moral, a decis să o lase din mână, susține Ionel Ciupe, vicepreședintele Partidului Republican Român.

PSD are din acest weekend un vicepreședinte care susține LGBTQ-ul și atacă Biserica Ortodoxă în mod constant, spune Ciupe.

Prim-vicepreşedintele Partidului Republican consideră că acest lucru se întâmplă acum, când partidele conservatoare sunt cât se poate de necesare pentru a balansa acest val de libertinism extrem.

„Se pare că PSD a lăsat valorile creștine la ușa partidului și ia în brațe libertinismul care aparține mai mult adversarilor lor din USR. Denotă clar că ei nu țin cu adevărat la propria ideologie, în special în ceea ce privește morala creștină. Nu poți sa te denumești socialist și să încurajezi progresismul și LGBTQ-ul. Au mințit ani de zile poporul, îmbrăcând o falsă ideologie creștină, doar pentru a obține voturi, dar când vine vorba de aplicarea dogmelor acționează contrariu acestora”, a declarat Ionel Ciupe.

Acesta mai afirmă că acesta este un tradiționalism de fațadă, un discurs politic fals pe care inclusiv Ciolacu îl vinde doar pentru a avea în continuare aparența unui partid creștin.

„Dragilor, nu vă lăsați păcăliți. Dacă vreți ca valorile tradiționale să rămână relevante și să protejați România de influențele destabilizatoare și periculoase, puneți-vă încrederea în partidele cu adevărat suveraniste, care apără învățăturile autentice, tradiționale și creștine. Acestea reprezintă ideologia noastră, a Partidului Republican din România!”, a concluzionat Ciupe.

  1. Nu am retinut nici un nume din cuprinsul necrutatoarei critici adresate de politicianul de mare valoare cu nume de piscatura; s-a referit la cineva anume,sau a simtit nevoia sa debiteze ceva ?

    Raspunde
  2. În fapt Ionel spune că: PSD-ul, prin Marcel Ciolacu et. comp. simțind nevoia de a se adresa și unui electorat prizonier în imoralitate, specific usr-lui, spune că pot accepta chiar și idei nocive lgbt, în speranța obținerii de voturi din „balta” care se străduiește să demoleze baraje pentru infuzie de apă curgătoare. Un fel de „scopul scuă mijloacele”. Marcel, după ce s-a plimbat cu nealeasa Ursula pe holuri pare că a înțeles importanța politicii minorităților de tot felul și încearcă să-i atragă la vot.

    Raspunde
  3. dl Ciupe e un politician de moda veche. nu tine pasul cu schimbarile din lume si societate. de aceea e unde e si nu la varful politicii. ar trebui sa fie mai open mind nu ancorat in trecut.

    Raspunde
  4. Politiceinii nu se împart astfel. Nu există modă în politică. De fapt nu există decât un singur tip de politician. Cel cinstit și devotat. Prin definiție. Altfel devine un oximoron. la vârful politicii ajungi doar dacă aceasta (politica) își respectă definiția. În România nu putem vorbi despre politică. Atâta timp cât scopul celor care au ajuns să decidă a fost și este jaful. Pentru politică este nevoie de altfel de oameni. care nu au cum să ajungă în vârf în astfel de vremuri.

    Raspunde
  5. Și apoi, țara își merită liderii. Chiar dacă presupunem că nu sunt aleși. Dacă poporul românse lasă mereu prostit de aceiași indivizi singura consluzie este că nu au nevoie de mai bine. Le place. Cât privește ancorarea în trecut versus minte deschisă asta e o prostie useristă. Timp de șase milenii omenirae s0a dezvoltat într-un singur fel. Acum vin unii și ne spun tâmpenii. Cum că orice om e liber să se considere ceea ce vrea el. Pentru că e vremea minților deschise. Până acum le-am avut închise. Atât de închise încât maimuțele și viermii lgbt-iști au născocit digitalizarea. Și tot ei au explorat Cosmos-ul. Nu. Mintea deschisă înseamnă să gândești cu propriu-ți cap nu să primești idei cretine de la alții.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.