Ionel Ciupe: „România are nevoie de forțele suveraniste, dar fără ipocrizia Dianei Șoșoacă”

Ionel Ciupe: „România are nevoie de forțele suveraniste, dar fără ipocrizia Dianei Șoșoacă”

România are nevoie în mod vital de o colaborare a forțelor suveraniste pentru a pune țara pe un făgaș al normalității și a pune stop controlului toxic pe care l-a instaurat guvernarea PNL-PSD. În acest sens, forțele suveraniste ar fi trebuit să se întâlnească pentru a negocia și a plănui modalitatea de a face acest lucru posibil.

După cum bine punctează https://ortodoxinfo.ro/, în pofida faptului că este conștientă de această nevoie stringentă, Diana Șoșoacă a decis să facă ce știe cel mai bine, circ, și i-a dat afară pe reprezentanții AUR de la Casa Capșa, loc unde urmau să aibă loc discuții pentru formarea unui bloc suveranist.

„Diana Șoșoacă, prin comportamentul de astăzi, a dat dovadă că circul și cacealmaua îi sunt definitorii și categoric se folosește de absolut orice, fără vreun simț al responsabilității, doar pentru a-și câștiga capital de imagine. Din acțiunile ei reiese clar că interesul românilor și al României nu reprezintă o prioritate pentru dânsa și că ipocrizia și manipularea sunt la ele acasă, dând dovadă că are mai multe în comun cu actuala guvernare decât cu AUR sau adevărații suveraniști ai României”, a declarat Ionel Ciupe, prim-vicepreședinte al Partidului Republican din România.

Dialogul va continua în mod cert între forțele politice suveraniste care împărtășesc dorința de a construi o Românie suverană, fără a fi deturnate de agende personale.

„Dragilor, după cum spune românul, nu irosiți orzul pe gâște. La următoarele alegeri, încredințați votul vostru celor care chiar vor să salveze România, adevăraților suveraniști!”, concluzionează Ionel Ciupe.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.