LISTĂ centre de concurs Titularizare 2024. Au fost modificate locațiile din cauza codului roșu de caniculă

LISTĂ centre de concurs Titularizare 2024. Au fost modificate locațiile din cauza codului roșu de caniculă

Lista cu centrele în care se va susține miercuri, 17 iulie, proba scrisă a concursului național de angajare în învățământul preuniversitar, a fost făcută publică de Inspectoratul Școlar Județean (IȘJ) Arad.

Instituția transmite într-un comunicat de presă că au fost schimbate locațiile centrelor cu altele care dispun de climatizare, ținând cont de codul roșu de caniculă.

„Miercuri, 17 iulie 2024, proba scrisă din cadrul concursului național de ocupare a posturilor didactice/catedrelor din unitățile de învățământ preuniversitar, sesiunea 2024, se va desfășura cu luarea unor măsuri pentru reducerea disconfortului termic în sensul organizării acesteia în săli de concurs care dispun de aparatură de tip aer condiționat.

În contextul temperaturilor extreme anunțate pentru această perioadă, în conformitate cu prevederile OME 6877/22.12.2023 pentru aprobarea Metodologiei-cadru privind mobilitatea personalului didactic de predare din învățământul preuniversitar în anul școlar 2024-2025, au fost stabilite următoarele centre de examen:

1. Școala Gimnazială „Aurel Vlaicu” Arad;

2. Liceul Teologic Baptist „Alexa Popovici” Arad;

3. Liceul Național de Informatică Arad;

4. Liceul Teoretic „Adam Műller Guttenbrunn” Arad.

La nivelul județului Arad, pentru susținerea acestei probe, vor participa 859 de candidați. Pe această cale, le atragem atenția candidaților cu privire la modificarea locațiilor celor 4 (patru) centre de examen, astfel încât să se poată prezenta în timp util la sediul acestora, mai exact accesul în sălile de examen se face între orele 7.15-8.00, iar repartizarea pe centre și săli de examen se poate consulta la adresa: http://www.isjarad.ro/forum/viewtopic.php?f=273&t=49666

De asemenea, amintim că validarea fișelor de examen pentru absolvenții 2024 se poate face mâine 16.07.2024, la sediul IȘJ. Arad și la centrele de examen, în dimineața probei scrise.”, transmite Biroul de Presă al IȘJ Arad.

Foto: Arhivă, caracter ilustrativ

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.