Mircea Geoană vrea să fie președintele tuturor românilor

Mircea Geoană vrea să fie președintele tuturor românilor

Mircea Geoană, fost secretar general adjunct al NATO, și-a anunțat oficial candidatura la alegerile prezidențiale din toamna acestui an.

„Candidez la președinție pentru că știu că avem nevoie de o schimbare adevărată! Puteam să vă promit o țară perfectă. Să pozez în politicianul perfect, să vă spun că toate problemele vor dispărea peste noapte. Dar știm cu toții că asta nu e realitatea. Nu suntem perfecți. Eu nu sunt perfect. Dar știți ce putem face? Putem să muncim. Să ne ridicăm mânecile și să construim o țară mai bună. România nu are nevoie de perfecțiune; are nevoie de lideri care să asculte, să înțeleagă și să acționeze cu profesionalism. Haideți să renaștem împreună!”, a transmis Mircea Geoană.

„Voi fi aici pentru fiecare dintre voi, voi fi un președinte pentru tineri și pentru pensionari, pentru românii de acasă și din diaspora. Voi fi președinte pentru toți românii, indiferent de etnie sau religie. Voi fi președintele oamenilor și nu al partidelor. Pentru mine nu există PSD-iși, liberali, USR-iși, suveraniști sau UDMR-iști, sunt aici să vă reprezint pe toți și pe toate. Voi fi președintele națiunii române, apărător al tradițiilor și credinței noastre. Dar și deschis către modernitate și progres. Vremurile nu vor fi ușoare, dar împreună putem să le facem mai bune”, a mai spus, între altele, Mircea Geoană.

De remarcat, că Mircea Geoană a fost ambasador în Statele Unite ale Americii și ministru de externe al României în perioada 2000 – 2004. În 2009, a candidat pentru funcția de președinte, dar a pierdut la o diferență foarte mică în fața lui Traian Băsescu.

  1. Geoană nu spune nimic nou și nici surprinzător. Este normal că cel ce va sta pe scaunul de la Cotroceni va fi liderul românilor. Că doar nu al vizigoților. nene, doat atât poți? De fapt având în vedere calitatea precară a tuturo de acolo nici nu prea merită să scoți ceva de wow.. Gurista useristă zice că vrea să ne unească… Știi ce? Eu nu vreau să mă unești cu nimeni. Vreau să rămân așa neunit. Mai buni sunt covrigii.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.