Nu joacă suporterii, domnule Rednic! Când veți arăta, cu adevărat, spre adevărații vinovați?

Nu joacă suporterii, domnule Rednic! Când veți arăta, cu adevărat, spre adevărații vinovați?

Antrenorul Mircea Rednic a găsit vinovați în tribune pentru incapacitatea echipei de a câștiga, de parcă pe teren ar juca suporterii, nu fotbaliștii transferați cu girul său.

Sigur că și atitudinea unor suporteri lasă de dorit (nu, însă, și a celor din galerie, cum tendențios afirmă antrenorul), dar așa e pe stadion, mai și înjură lumea (chiar dacă nu e frumos).

De aici însă și până la a pune pe seama suporterilor lipsa de rezultate e cale lungă. De fapt, nu e nici o cale, că nu au de a face una cu alta. Lipsa de rezultate, să fie clar, e dată de valoarea lotului pe care-l antrenează Mircea Rednic (în totală cunoștință de cauză!). Anul trecut, cu un lot aproximativ la fel de valoros, experimentatul tehnician a scos-o la capăt într-un mod mai mult decât onorabil. Sperăm să o facă și acum, că încă nu e târziu. Dar să lase suporterii în pace, că aceștia au suferit decenii lângă echipă și o fac și acum.

Și, dacă tot dorește să urecheze pe cineva domnul Rednic, atunci ar trebui să-și îndrepte tirul criticilor spre conducere. La modul serios, nu să trimită doar săgeți, că nu sunt bani, că atât ne permitem și așa mai departe. Să le spună răspicat celor care patronează clubul să-i aducă jucători de calitate. Să le spună pe șleau că, în caz contrar, pleacă! Să le forțeze mâna, cum ar veni. Iar dacă nu sunt capabili de mai mult (ceea ce e dovedit deja) să plece ei! Nimic mai simplu dacă la mijloc nu sunt, cumva, și alte interese.

Citește și:
UTA și-a dezamăgit din nou suporterii: Remiză și cu Poli Iași (VIDEO)

  1. De acord cu cele scrise aici, trebuie rupta coada la pisica!! Nu sa ne tot invartim in jurul cozii!!

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.