UPDATE/ O mașină a derapat și s-a răsturnat într-un șanț (FOTO)

UPDATE/ O mașină a derapat și s-a răsturnat într-un șanț (FOTO)

Un accident rutier în urma căruia un autoturism s-a răsturnat într-un șanț a avut loc luni dimineața pe drumul județean care leagă Lipova de Ususău.

Accidentul a avut loc în jurul orei 8, între Lipova și Ususau. Un autoturism s-a răsturnat în afara părții carosabile, într-un șanț. La locul accidentului au intervenit pompierii militari ai Secției Bârzava cu o autospecială pentru descarcerare și un echipaj la Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ).

UPDATE/ „În urma accidentului a rezultat o victimă conștientă, cooperantă, neîncarcerată. Victima a fost preluată de echipajul medical SAJ și transportată la spital pentru îngrijiri și investigații medicale suplimentare. Pompierii militari arădeni au acționat pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor la locul evenimentului”, precizează purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Arad.

UPDATE 1/ „În dimineața zilei de 26 februarie, în jurul orei 8.05, polițiștii orașului Lipova au fost sesizați despre un eveniment rutier. Din primele cercetări a reieșit că, un bărbat de 43 de ani, din Ususău, în timp ce conducea un autoturism pe D.J. 682, în afara localității Lipova, a pierdut controlul asupra volanului, părăsind partea carosabilă. Testarea cu aparatul alcooltest a indicat că bărbatul nu se afla sub influența alcoolului. Conducătorul auto a fost transportat la spital pentru evaluarea stării sale, în urma concluziilor medicale stabilindu-se că nu necesită îngrijiri medicale. Evenimentul este clasificat ca tamponare”, precizează reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Arad.

Sursa foto: SAJ Arad

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.