Specialiştii au anunţat care este cea mai periculoasă mâncare pentru inima umană.
Astfel, potrivit unui renumit cardiolog din Mexic, Enrique Morales Villegas, mâncarea mexicană este cea mai periculoasă pentru inimă, fiind chiar mai nocivă şi decât cea de tip fast-food.
„Aceasta este o combinaţie de hrană prăjită, mâncare nesănătoasă şi băuturi răcoritoare”, spune doctorul Villegas despre pericolul cumulat pe care il reprezintă mâncarea mexicană.
Medicul mexican este de părere că de vina este concepţia despre viaţă a oamenilor. Ei se concentrează mai mult asupra confortului: „Oamenii mănâncă prea mult în fiecare zi, se uită multe ore la televizor, petrec două ore în faţa calculatorului şi fac mai puţin de 10 minute de activitate fizică.
În opinia sa, colesterolul, tensiunea arterială şi indicele de masă corporală ar trebui măsurate cel puţin o dată la trei ani.
Lasă un comentariu