„Peter Pan & Wendy“ – ultima proiecție în aer liber în grădina de vară a Cinematografului din Grădiște

„Peter Pan & Wendy“ – ultima proiecție în aer liber în grădina de vară a Cinematografului din Grădiște

Stagiunea de vară de la Cinematograful din Grădiște se va închide vineri, 6 septembrie 2024, cu un eveniment special dedicat celor mici.

Astfel, pe lângă proiecția în aer liber a filmului „Peter Pan & Wendy“, în grădina de vară a mai fost programat un show cu clovnul Sam și jocuri muzicale interactive.

PROGRAM:

Ora 19,30 – Jocuri muzicale interactive

Ora 19,50 – Clovnul SAM

Ora 20,30 – Proiecția filmului Peter Pan & Wendy

Accesul la eveniment este gratuit, în limita locurilor disponibile.

Evenimentele de la Cinematograful din Grădiște sunt organizate de Primăria Municipiului Arad prin Centrul Municipal de Cultură Arad.

Peter Pan & Wendy

Peter Pan & Wendy este o reimaginare live-action a romanului scris de J.M. Barrie și a clasicului animat din 1953. Regizat de David Lowery (The Green Knight, Pete’s Dragon), Peter Pan și Wendy promite să povestească aventura atemporală și să prezinte personajele îndrăgite într-o atmosferă nouă.

La fel ca povestea pe care se bazează, Peter Pan & Wendy

Regizat de David Lowery, filmul „Peter Pan & Wendy” o prezintă pe Wendy Darling, o tânără căreia îi e frică să lase în urmă casa în care a crescut şi care îl întâlneşte pe Peter Pan, un băiat care nu vrea să crească.

Împreună cu fraţii ei şi mica zână Clopoţica, ea călătoreşte alături de Peter în magica Ţară de Nicăieri. Acolo îl întâlneşte pe maleficul pirat Căpitanul Hook şi are parte de o aventură care îi va schimba viaţa pentru totdeauna.

  1. […] Citeste articol integral Sursa & Foto Credit- “newsar.ro” […]

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.