Policlinica CFR – un mare EȘEC pentru Fifor. Candidatul PSLC promite acum că face spital și un cartier pentru medici

Policlinica CFR – un mare EȘEC pentru Fifor. Candidatul PSLC promite acum că face spital și un cartier pentru medici

Mihai Fifor, candidatul PSD travestit în PSLC la funcția de primar al municipiului, are planuri mari pentru sistemul sanitar arădean. Cel puțin așa se laudă. În speranța că va obține niște voturi în plus, promite marea cu sarea.

Printre obiectivele sale declarate se numără „recuperarea” de la Consiliul Județean a Spitalului Municipal și construirea unuia nou în Subcetate. Fifor nu se oprește însă aici, promite ca va face și un cartier pentru cadrele medicale, cu sală de sport și magazine, chiar în zona spitalului.

Experiența pe care a avut-o Aradul cu acest politician venit de la Dolj ne face să fim foarte circumspecți atunci când îi ascultăm sau citim promisiunile. Când spunem acest lucru, ne bazăm în primul rând pe ceea ce s-a întâmplat la Policlinica CFR, care a fost închisă în februarie 2014, pe vremea Guvernului PSD condus atunci de Victor Viorel Ponta. Preluată în 2018 cu surle și trâmbițe de Ministerul Apărării, cu Fifor pe post de ministru, urma să fie transformată în cel mai modern centru de diagnostic și tratament. Ministrul Fifor a dat și un termen atunci, sfârșitul anului 2019. Ce s-a întâmplat între timp? Nimic concret. Pe clădirea situată pe Bulevardul Vasile Milea la numărul 47 a fost montată totuși o tablă pe care scrie: „Ministerul Apărării Naţionale. Centrul Medical de Diagnosticare şi Tratament Ambulatoriu din cadrul Spitalului Clinic Militar de Urgenţă «Dr. Victor Popescu» Timişoara”. Să nu zică lumea că nu s-a făcut nimic. Dar imobilul a rămas la fel ca în 2018, tot în paragină, tot cu lacătul pe poartă.

Arădenii care au timp să asculte sau să citească promisiunile electorale marca Fifor trebuie să știe și care au fost „realizările” acestuia, ce a făcut pentru Arad senatorul Mihai Fifor, care acum vine să le ceară voturile. Iar faptul că Policlinica CFR a fost un mare EȘEC pentru el, este mai mult decât evident.

Comandat de PNL Arad, executat de SC Lexus Publicitate SRL, cod mandatar 21200012
Loading...
  1. Un Papagal VIP…Nu are ce sa caute un oltean cu figuri de mitic la conducerea orasului. Asa de simplu….

    Raspunde
  2. Da, nu este ca Falca si Bibart, cei care si-au respectat termenele.Sa incepem cu stadionul unde termenele au tot curs si acum avem cel mai mic si mai scump stadion din lume care, dupa 10 ani inca nu este receptionat. La fel si cu frumoasa statuie , la fel si cu frumosul pasaj si tot asa de 16 ani. RusinePNL!

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.