Primăria SOMEAZĂ sindicaliştii să PLECE din Casa de Cultură a Sindicatelor

Primăria SOMEAZĂ sindicaliştii să PLECE din Casa de Cultură a Sindicatelor

Prin decizia definitivă cu nr. 181 emisă astăzi, 8 noiembrie 2017, Curtea de Apel Timișoara recunoaşte dreptul de proprietate al Municipiului Arad asupra Casei de Cultură a Sindicatelor de la Pădurice, se arată într-un comunicat de presă al Primăriei.

„Decizia pune capăt unui șir de acțiuni în instanță prin care Primăria a încercat să redobândească dreptul de a administra imobilul aflat astăzi într-o avansată stare de degradare”, se menţionează în comunicat.

„Având în vedere decizia instanței, așteptăm  de la domnii de la Sindicate să elibereze cât mai curând imobilul pentru a putea fi restituit, după o perioadă atât de îndelungată, arădenilor. Desigur acesta trebuie reabilitat având în vedere lipsa lui de întreținere. Ne dorim ca în acel spațiu să funcționeze o casă de căsătorii, să avem  o sală de spectacole modernă. Într-un cuvânt, dorim ca acest imobil să folosească arădenilor, nu să fie sursă de venituri pentru niște sindicaliști de prin București”, a declarat Călin Bibarț, viceprimar al municipiului Arad.

Este de aşteptat ca somaţia municipalităţii să nu fie una bine primită de sindicalişti.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.