Profesoară rănită în incinta unei școli din centrul Aradului. A căzut o bucată de tencuială peste ea

Profesoară rănită în incinta unei școli din centrul Aradului. A căzut o bucată de tencuială peste ea

O profesoară a fost rănită în incinta unei școli din centrul Aradului după ce a căzut peste ea o bucată de tencuială.

Incidentul a avut loc vineri, în jurul prânzului, în incinta unei unități de învățământ din municipiul Arad, situată pe Bulevardul General Dragalina.

La locul incidentului au intervenit pompierii militari din cadrul Detașamentului Arad, cu o autospecială de stingere cu modul pentru descarcerare. De asemenea, a fost alocată o ambulanță din cadrul Serviciului de Ambulanță Județean Arad.

„Este vorba despre o femeie, în vârstă de 51 de ani, stabilă, conștientă și cooperantă. Victima a fost preluată de către echipajul medical al Serviciului de Ambulanță Județean Arad care i-a acordat îngrijiri medicale. Victima a fost transportată la spital. Pompierii militari arădeni au acționat pentru asigurarea zonei și măsurilor specifice.”, precizează purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Arad.

Au fost anunțați reprezentanții Inspectoratului de Stat în Construcții. De menționat că imobilul în care funcționează respectiva unitate de învățământ a fost recent renovat

Foto: Arhivă, caracter ilustrativ

  1. […] Citeste articol integral Sursa & Foto Credit- “newsar.ro” […]

    Raspunde
  2. De ce se lucreaza intr-o cladire fara sa fie facuta Receptia la Terminarea Lucrarilor. Cine a preluat-o pana nu sunt toate lucrarile facute si receptionate?

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.