Reţetă culinară de week-end. Ciorbă de praz cu orez

Reţetă culinară de week-end. Ciorbă de praz cu orez

Ingrediente:  

1 bucată de praz, 2 morcovi, o ceapă, 2 felii telină, 2 căţei usturoi, 1 lingura mare de orez, suc de roşii, borş lichid, 1 lingură ulei, sare, piper, vegeta, pătrunjel verde

Mod de preparare:

Legumele se taie mărunt, se pun la călit în ulei într-o oală de 3 – 4 litri peste care se adaugă apă fiartă. După 20 de minute se adaugă sosul de roşii, rondelele de praz, orezul şi se condimentează cu sare şi piper.  Se lasă la fiert 15 minute la foc mic, apoi adaugă borşul şi se mai lasă la fiert incă 5 minute. La final presărăm pătrunjelul verde tocat mărunt.

 Bucătar: Rebeca (casnică)

 Poftă Bună!

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.