Reţetă culinară de week-end. Tocăniţă de burtă

Reţetă culinară de week-end. Tocăniţă de burtă

Ingrediente:

1 Kg burtă de vită (fideluţe), 2 cepe, 2 morcovi mari, o ţelină mică, ½ litru suc de roşii, ulei, sare, piper

Mod de preparare:

Legumele se taie cuburi foarte mici şi se pun la călit în ulei la foc mic aproximativ 30 de minute, între timp se poate adăuga puţină apă fiartă dacă e cazul. Se pune burta peste compoziţie, se adaugă apă fiartă cât să acopere conţinutul, sare, piper şi se lasă la fiert 60 de minute tot la foc mic. Se pune sucul de roşii şi mai lăsăm la fiert încă 30 de minute. Se poate servi cu mămăligă.

Poftă Bună!
Bucătar: Rebeca

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.