Rubrică culinară de week-end, în colaborare cu Helvetica Milk-Pecica. Fursecuri de Crăciun

Rubrică culinară de week-end, în colaborare cu Helvetica Milk-Pecica. Fursecuri de Crăciun

Fursecuri decorative

Ingrediente:

200 gr unt moale, 120 gr zahăr,  320 gr făină, 2 ouă, 2 plicuri zahăr vanilat şi 1 plic praf de copt

Mod de preparare:

Se amestecă toate ingredientele menţioate mai sus, se frământă bine până se obţine o cocă potrivită. Se înveleşte coca în folie alimentară şi se lasă aproximativ 30 de minute în frigider. Pe masă presărăm făină şi întindem bine coca, apoi se decupează cu diferite forme. Se pun intr-o tava tapetată cu hârtie de copt şi se bagă la cuptor încălzit deja cu 5 minute înainte până se rumenesc. Se lasă la răcit 8 – 10 minute după care se ornează cu glazură de zahăr sau creioane după preferinţe.

Poftă bună!

Bucătar: Rebeca (casnică)

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.