S-a DESCHIS Târgul de Primăvară. Mici, cârnaţi, bere şi vin, în faţa Palatului Administrativ!

S-a DESCHIS Târgul de Primăvară. Mici, cârnaţi, bere şi vin, în faţa Palatului Administrativ!

Arădenii au profitat duminică de vremea frumoasă de afară și au ieșit să viziteze Târgul de Primăvară (de Paşti), deschis încă de sâmbătă în fața Palatului Administrativ.

În cadrul târgului se pot găsi diferite feluri de mâncare, de la cârnați, mici, șuncă, cartofi prăjiți, până la dulciuri. Nu lipsește înghețata, porumbul fiert, vinul și berea. De asemenea, cei interesați pot achiziționa diferite produse de artizanat. Se pot cumpăra ouă încondeiate, flori, decoraţiuni, icoane, jucării, obiecte de anticariat şi antichităţi. Târgul va fi deschis până în data de 23 aprilie.

Prețurile la produse sunt pentru toate buzunarele. De exemplu, un porumb fiert se vinde cu 5 lei bucată, o bere la halbă cu 4 lei, un suc la sfert tot cu 4 lei. Tot în faţa Palatului Administrativ va fi montat şi tradiţionalul ţarc plin cu iepuraşi. Târgul este deschis, zilnic, între orele 11.00 şi 23.00.

  1. anus pofticios dupa nuci glazurate 31 martie, 2014, 10:40 pm

    Super tare: croampe prajite in ulei infect; porumb fiert, din stocul ramas de la Craciun si oua clocite din camara lui Falca.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.