Scandal în trafic, pe A1. Ce au descoperit polițiștii arădeni

Scandal în trafic, pe A1. Ce au descoperit polițiștii arădeni

Polițiștii arădeni au intervenit pentru a aplana un conflict izbucnit în trafic pe Autostrada A1 Deva – Nădlac.

Inspectoratul de Poliție Județean Arad informează că la data de 1 august, în jurul orei 17.15, polițiștii Biroului de Poliție al Autostrăzii A1 Deva – Nădlac au fost sesizați, prin 112, despre un conflict între șoferul unui microbuz și o pasageră.

Microbuzul a fost depistat și oprit în trafic, la kilometrul 545. Din verificările oamenilor legii, a reieșit că între conducătorul auto și femeia care a aplelat la 112 ar fi avut loc un conflict din cauza rutei de deplasare și destinația unde femeia voia să ajungă, conflictul fiind aplanat.

De asemenea, în urma efectuării controlului bagajului apelantei 112, o femeie, de 24 de ani, din județul Galați, au fost descoperite un grinder și o substanță de culoare verde-oliv, susceptibilă a avea efecte psihoactive, care a fost ridicată, în vederea continuării cercetărilor.

„Având în vedere că în interiorul autovehicului au fost descoperite substanțe posibil a avea efecte psihoactive, s-a procedat la testarea cu aparatul din dotare a conducătorului auto, un bărbat, de 44 de ani, din județul Timiș, aparatul indicând posibila prezență a substanțelor psihoactive. Acesta a fost condus la o unitate medicală, în vederea recoltării de probe biologice, cercetările fiind continuate.

Totodată, șoferul a fost sancționat cu amendă, în valoare de 10.000 de lei, fiindu-i retrase plăcuțele și certificatul de înmatriculare, pentru nedeținerea licenței de transport persoane, autovehiculului fiindu-i suspendat dreptul de utilizare, pentru 6 luni.”, precizează reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Arad (IPJ).

Sursa foto: IPJ Arad

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.