Scene teribile în centrul Aradului. Un bărbat și-a dat foc

Scene teribile în centrul Aradului. Un bărbat și-a dat foc

Scene teribile în această dimineață în centrul Aradului, un bărbat și-a dat foc în scara unui bloc situat pe strada Vasile Goldiș.

Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Arad informează că vineri dimineața, în jurul orei 7.10, polițiștii arădeni au fost sesizați despre faptul că în scara unui bloc din municipiu, un bărbat de 75 de ani și-ar fi dat foc.

„La fața locului s-au deplasat mai multe echipe de intervenție, pentru salvarea victimei și stingerea incendiului. A fost constituită o echipă operativă pentru efectuarea cercetării la fața locului, în funcție de concluzii urmând a fi luate măsurile legale.”, declară Claudia Iuga, purtătorul de cuvânt al IPJ Arad.

„În această dimineață, în jurul orei 7, pompierii militari arădeni au fost solicitați să intervină pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la deșeuri menajere, în scara unui bloc de locuințe din municipiul Arad, pe strada Vasile Goldiș. Pentru misiune au fost alocate forțe și mijloace din cadrul Detașamentului de Pompieri Arad, cu două autospeciale de stingere, o autospecială de intervenție și salvare de la înălțimi și o ambulanță SMURD.”, precizează Ruxandra Klein, purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Arad.

La locul evenimentului a fost alocată și o ambulanță din cadrul Serviciului de Ambulanță Județean Arad. La sosirea echipajelor de intervenție, casa scării era inundată cu fum, iar la pătrunderea în interior a fost identificată și extrasă o victimă. Este vorba despre un bărbat care prezenta arsuri pe aproximativ 80% din suprafața corpului, fiind în stare de inconștiență, însă cu semne vitale. Victima a fost preluată de echipajul medical SMURD și transportată la spital de echipajul Serviciului de Ambulanță Județean.

Incendiul s-a manifestat la nivelul parterului casei scărilor, la deșeuri menajere, pe o suprafață de aproximativ doi metri pătrați, fiind stins prompt de către pompieri. Ulterior, cu ajutorul exhaustorului din dotarea autospecialei, s-a acționat pentru ventilarea încăperii.

Sursa foto: ISU Arad

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.